TESTIMONIALS

MARIELLE KESSELS

“Interessant voor Iedereen die zich beter in de markt wil zetten.”

Hoe werkt beïnvloeding, en hoe raak je je klanten echt? Waar haken ze op aan? Daar heb ik veel van opgestoken.

Marielle: “Ik merkte dat ik toch wel erg hard aan het werk was. Met plezier hoor, maar ik wist ook dat er een andere, makkelijkere manier was.

Dus stapte ik in het jaarprogramma. Best spannend, wat dat was toch wel weer een investering. Vooral financieel. Maar de ervaring met Daniëlle was zo goed, dat ik WIST dat ik het terug zou verdienen. En dat is ruimschoots gebeurd. Met name op mindset. Die heeft dankzij haar persoonlijke manier van coachen zo’n enorme boost gekregen. Ik denk anders, en doe daardoor andere dingen. Had je me een jaar geleden verteld dat ik mijn kennis aan anderen door zou geven, had ik je niet geloofd. Nu geef ik met veel plezier workshops! Daniëlle laat je echt in jezelf geloven.

Naast die mindset boost heb ik inhoudelijk vooral veel kunnen toepassen uit de modules over marketing. Met name de psychologie erachter boeit me enorm. Hoe werkt beïnvloeding, en hoe raak je je klanten echt? Waar haken ze op aan? Daar heb ik veel van opgestoken. Ik denk dan ook dat dit programma interessant is, voor coaches, online ondernemers of dienstverleners. Iedereen die zich beter in de markt wil zetten.  Ondernemers die begonnen zijn en nu die volgende groeistap willen maken. Die gaan hier vinden wat ze zoeken.”

MARJOLEIN VERLEUN

“Pas alles toe, en je bent compleet onafhankelijk.”

Als je alles wat je in het jaarprogramma leert toepast, ben je helemaal onafhankelijk. Dat geeft heel veel rust in je business.

“Ik weet nu precies hoe álle facetten van een business in de praktijk werken. Van marketing tot sales, lanceringen en funnels. Ik snap hoe je die processen inricht en optimaliseert. “

Marjolein: “Ik voelde aan alles dat er nog heel veel groei mogelijk was. Dat ik nog niet alles eruit had gehaald wat erin zat. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb nu zo’n sterke basis staan en mezelf zoveel zoeken en losse opleidingen bespaard.

In het jaarprogramma krijg je stap voor stap een nog duidelijker de structuur te zien van een succesvolle onderneming. Als je alles wat je in het jaarprogramma meekrijgt toepast, ben je helemaal onafhankelijk. Dat geeft heel veel rust in je business.”

WENDY JANSEN

“Ik ben echt gaan knallen.”

Het programma is zo compleet. Alles wat ik nodig had, zat erin. Je stijgt door deelname duidelijk boven jezelf uit.

Wendy: “Toen Danielle met de eerste aankondiging voor dit traject kwam, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik wist dat zij de aangewezen persoon was.

Hoe wil je zichtbaar worden? Waar zit je energie? Kan dat makkelijker?
Die vragen stel ik nu heel gemakkelijk. Dat had ik eerder zo niet gekund, denk ik.

Het programma is zo compleet. Alles wat ik nodig had, zat erin. Je stijgt door deelname duidelijk boven jezelf uit.

Ik ben tijdens het jaarprogramma echt gaan knallen. Ik heb alles op mijn eigen business toegepast. Met name in de marketingmodules heb ik gas gegeven en meteen een nieuwe website, weggever en funnel gemaakt. Had ik niet deelgenomen, had ik dat waarschijnlijk niet gedaan. Ik kan er nu echt mijn creativiteit in kwijt.”

LIZZIE DE KLEPPER

“Ideaal voor als je bedrijf nu een beetje stilstaat, maar jij wel verder wilt.”

Sta je voor je gevoel een beetje stil met je bedrijf? Wil je grote stappen maken in je sales, en je marketing? Dan is dit programma precies wat jij nu nodig hebt.

Lizzie: “Ik stond voor mn gevoel een beetje stil. Ik had klanten, maar het was het nog niet helemaal. Door te investeren wist ik dat ik weer vooruit zou gaan.

De eerste grote stap maakte ik al vrij snel. Ik wilde mezelf als expert neerzetten. En dat doe ik nu. Ik help andere, introverte ondernemers om zichtbaar te worden. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk dat is. Ik durfde dat ook lange tijd helemaal niet. Maar nu doe ik het toch maar mooi, geef ik een stuk minder om wat anderen vinden en kan ik mijn lessen delen. Dat heeft Daniëlle me ook echt geleerd. Als je heel dichtbij jezelf blijft, bij jouw verhaal en ontwikkeling, kun je mensen het beste helpen. De klanten die je dan weten te vinden, passen ook perfect.

Zelf doet ze dat ook in haar coaching en begeleiding. Zij deelt ook veel vanuit zichzelf. Hoe ze dingen zelf heeft aangepakt. Wat zij geleerd heeft. Heel waardevol. Daarnaast denkt ze goed met je mee. Laat ze tot inzichten komen en geeft ze weer helderheid en overzicht als je het zelf even niet meer ziet.

Sta je dus voor je gevoel een beetje stil met je bedrijf?  En wil je vervolgens grote stappen maken? Dan is dit programma precies wat jij nu nodig hebt.”

ERICA VAN WIJNGAARDEN

“Ik ben gaan staan voor: dit is wie ik ben. Die shift heb ik gemaakt.”

Daniëlle heeft me dit jaar een enorme boost in de goede richting gegeven. Het roer is compleet om en ik ben echt gaan doen waar mijn hart ligt. Ik heb zoveel meer in mijn mars. 

Erica: “Het ondernemerschap was voor mij nog nieuw toen ik startte met het jaartraject. Ik had behoefte aan een fundament en meer vakkennis.

Na een aantal opties met elkaar vergeleken te hebben, werd me toch al vrij snel duidelijk dat het Expert Jaarprogramma het moest worden. Eigenlijk was ik de eerste keer dat Daniëlle erover vertelde al enthousiast geworden. Het is zo compleet! Echt alles zit erin. 

Toen ik startte als ondernemer pakte ik alles aan wat er op mijn pad kwam en leerde door vallen en opstaan. Ik werkte daardoor regelmatig met klanten met wie het niet matchte. Waarvoor ik vervolgens voor een te laag tarief werkzaamheden verrichtte die ik niet leuk vond. Ik wist niet zo goed wat nou echt bij me past. Waarin ga ik mezelf onderscheiden? Hoe ging ik dit doorbreken?

Daniëlle heeft me dit jaar een enorme boost in de goede richting gegeven. Het roer is compleet om en ik ben echt gaan doen waar mijn hart ligt. Ik heb zoveel meer in mijn mars. Daar ben ik dit jaar echt voor gaan staan. Dat is wie ik ben. Die shift heb ik gemaakt. Danielle heeft me dat zelf laten ontdekken. Ze zei steeds tegen me: “Je weet het al, maak die keuze. Zij zag het al in me, toen ik er zelf nog niet 100% in geloofde.

Had ik deze groei doorgemaakt als ik niet was ingestapt in het jaarprogramma? Ik denk dat ik vooral ANDERS gegroeid was. Ik had niet stilgestaan dit jaar. Maar nu bij Danielle is dat wel veel sneller gegaan. Bovendien heb ik de tools gekregen om er woorden aan te geven en om het in de markt te zetten.”

ESTHER KROOK-ELBERTSEN

“De live dagen van Danielle waren echt een schop onder mijn kont.”

“Ik ben echt enorm gegroeid. Zakelijk en strategisch, maar vooral persoonlijk.”

Esther: “Ik merkte dat ik een goede basis had, maar ook dat ik nog wat miste. Het jaarprogramma was zo compleet; het voelde heel logisch.

Je hebt veel vrijheid om thuis en in je eigen tempo aan de slag te gaan, maar toch ook af en toe die live dagen. Die dagen waren echt de schop onder mijn kont die ik nodig had om scherp te blijven.

Tijdens het jaarprogramma heb ik belangrijke keuzes gemaakt. Deels ook door een ingrijpende privé-situatie. Ik heb afscheid genomen van klanten die niet pasten.

Ik ben echt enorm gegroeid. Zakelijk en strategisch, maar vooral persoonlijk. Met name dankzij de persoonlijke begeleiding en coaching van Daniëlle.

Had ik me niet ingeschreven voor dit jaartraject had ik nu nooit gestaan waar ik sta.”

STEFANIE DEPREZ

“Ik zat zelf vast, en daardoor mijn business ook.”

Ik besloot onder andere niet meer 1:1 met klanten te willen werken, maar me compleet te focussen op online programma’s en trainingen.

Stefanie: Ik kwam er tijdens het Expert Jaarprogramma steeds meer achter wat me ervan weerhield om echt door te breken. Ik werd me er dankzij Danielle steeds bewuster van dat invloeden uit het verleden doorwerkten in mijn bedrijf. Ik zat zelf vast, en daardoor mijn business ook. 

Ik besloot onder andere niet meer 1:1 met klanten te willen werken, maar me compleet te focussen op online programma’s en trainingen.

Ik stapte in voor de marketing, maar uiteindelijk bleek het jaarprogramma vooral een traject in persoonlijke ontwikkeling. Als ik straks meer high-end producten in de markt ga zetten, ga ik er ongetwijfeld veel plezier van hebben.

Deelname heeft me zoveel opgeleverd. Ik denk zelfs dat het mijn ondernemerschap gered heeft. Had ik niet deelgenomen, was ik denk ik gestopt met mijn bedrijf. Ik heb nu alternatieven en weer plezier ontdekt.”

 

CINDERELLA KUIPER

“Als je ECHT wilt ondernemen.”

We hebben echt samen die zoektocht doorleefd en van dichtbij elkaars groeiproces meegemaakt.

Cinderella: Ik heb een eigen aanbod ontwikkeld tijdens het jaartraject. Ook richtte ik een complete online academie in. Binnen een jaar! Ik had mezelf daar eigenlijk vijf jaar voor gegeven. Als ik me niet had ingeschreven was ik niet zo snel, zo ver geweest. Ook dankzij de groep trouwens. We hebben echt samen die zoektocht doorleefd en van dichtbij elkaars groeiproces meegemaakt. We spreken elkaar nog steeds veel.

Het Expert Jaarprogramma is geschikt voor iedereen die écht wil ondernemen.”

INGRID VAN WESTEN

“Ik heb het afgelopen jaar echt het fundament van mijn bedrijf goed neer weten te zetten.”

“Ik ging van zoekende naar precies weten wat ik wil. Het werd me mede dankzij de coaching van Daniëlle steeds helderder.”

Ingrid: “Ik wilde mijn eigen bedrijf meer laten groeien. Ik had van allerlei onderwerpen al een beetje kunnen proeven, maar ik wil de diepte in. Ik wist zeker dat ik die verdieping in het jaartraject zou vinden. 

Verdieping was echt belangrijk voor me, want ondernemer was ik al jaren. Ik heb jarenlang een groot MKB bedrijf gehad en dat uiteindelijk verkocht. Er kwam veel nieuws op mijn pad. Ik had hiervoor nooit echt iets online gedaan, laat staan marketing. Daar wilde ik meer van weten.

Ik heb me enorm kunnen ontwikkelen in het Expert jaarprogramma, zeker persoonlijk. Ik ging van zoekende naar precies weten wat ik wil. Het werd me mede dankzij de coaching van Daniëlle steeds helderder.

In een jaar tijd ben ik over een heleboel dingen heel anders gaan denken. Zo lees ik tegenwoordig veel boeken over persoonlijke ontwikkeling. Dat had je me twee jaar geleden niet hoeven vertellen. Dan had ik je waarschijnlijk uitgelachen en beweerd dat ik daar veel te nuchter voor was. Wat ben ik blij dat ik dat nu wel doe. In mijn business doe ik dingen daar totaal anders door namelijk. Neem het stuk geld verdienen. Daar hangt toch nog een beetje taboe op. Daar kan ik mijn klanten nu ook in begeleiden. Dat had ik eerder nooit gedaan. Dat soort gesprekken had ik nooit gevoerd.

Ik heb het afgelopen jaar echt het fundament van mijn bedrijf goed neer weten te zetten. Ik kan niet alleen mijn klanten beter helpen en adviseren, ik pak nu ook zelf veel sneller groeikansen.

meld je gratis aan voor de master instructions van daniëlle Leuvering

Leer hoe jij, net als deze nieuwe business vrouwen, grip krijgt op alle vlakken van je bedrijf.

GEGEVENS

Danielle Leuvering Holding
Leeuwerik 40
5731 SM Mierlo

KvK: 17207930
BTW: NL001697583B05

CONTACT

info@excellenceinbusiness.nl
+31 6 21 54 83 84l

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.