Mijn gezinssituatie als kind was niet altijd stabiel. Later werd dat een groot voordeel als ondernemer

Opgegroeid in een gezin met weinig, ben ik er trots op dat ik meerdere bedrijven vanaf de grond succesvol heb opgebouwd. Onze gezinssituatie vroeger was niet altijd stabiel, misschien komt daar mijn behoefte vandaan om grip te krijgen. Later heb ik dit om kunnen buigen naar een groot ondernemersvoordeel. Grip hebben op je groeiende bedrijf is nodig als je richting de top wil.

Omdat ik mezelf in control wilde voelen op íeder vlak van business, heb ik afgelopen jaren voor meer dan € 100.000,- geïnvesteerd in opleidingen en coaching van alleen de allerbesten. Met als resultaat 4 snelgroeiende, florerende bedrijven.

Nu mijn bedrijven stabiel staan, vind ik niks leuker dan ondernemers met groot potentieel te helpen groeien naar de absolute top. Uiteindelijk gaat het me erom: haal je het maximale uit je talent? Dat betekent groei in business, maar nét zo belangrijk: groeien als persoon.

Daniëlle Leuvering: #1 Business- en Mindset Coach van Nederland.

Daniëlle is er voor ondernemers die goed zijn in hun vak en strategisch en mentaal door willen stoten naar de nummer #1 positie binnen hun branche.

Sinds 2007 is Daniëlle in business. Ze startte als consultant en draaide direct een sterk eerste jaar met een ton omzet. Het werk als consultant paste goed bij haar. Daniëlle was toen, en is nog steeds, altijd op zoek naar kansen. Haar klanten waren dan ook dolblij met haar, maar ook voor zichzelf begon ze steeds meer kansen te zien.

Ze ontdekte dat ze door slimmer te werken nog meer mensen van dienst kon zijn. In 2015 startte ze daarom met haar eerste online bedrijf. Een spannende stap, want haar business als consultant liep goed. Maar gedreven door haar eigen verlangen naar vrijheid en werkgeluk zag ze de kans en verzilverde hem.
Letterlijk, want in haar eerste jaar zette ze meteen weer een kleine ton om. Toen wist ze: ik heb de code gekraakt, goud in handen en dit wil ik delen met anderen.

Dat werd haar zeer succesvolle VA Business Academy. Als Master Instructor hielp ze met haar Academy al honderden vrouwen een bloeiende business te bouwen. Binnen 1,5 jaar realiseerde ze al meer dan 5 ton per jaar.
In 2019 voelde ze: het is tijd. Tijd voor een heel nieuwe, next level stap. “Dat gold niet alleen voor mij en mijn bedrijf, maar ook voor mijn klanten. Ik wist dat ik samen met mijn team nog meer te geven had. Dat we het verschil konden maken door alles, maar dan ook echt ALLES, wat we in het ondernemerschap geleerd hebben door te geven. No more holding back.
Het resultaat? Mijn absolute Business Bijbel en een aanbod zoals dat er nog niet is. Uniek en completer dan welk programma dan ook.”

Het was tijd voor:
Excellence in Business

excellence in business is speciaal voor ambitieuze vrouwen die goed zijn in hun vak en het maximale uit hun leven en business willen halen.

In het expert programma leer je precies hoe je een succesvol online bedrijf met een online programma naar de top laat groeien.

Wat moet je doen om slim en succesvol op en uit te bouwen?
Hoe pak je dat aan?
En met wie ga je die slag maken?

Alle facetten van je business neem je samen met Daniëlle en haar topteam van experts (waar zij ook nog elke dag van leert) onder de loep. Van je sales, marketing en financiën tot je (persoonlijk) leiderschapskwaliteiten. Geen losse puzzelstukken verspreid over diverse programma’s bij verschillende aanbieders, maar alles in een uniek pakket. Alles wat je leert pas je meteen toe. In een jaar maak je een MEGA sprong met je bedrijf.

Toen wist ik: ik heb goud in handen en dit wil ik delen met anderen.

M

et Excellence in Business geeft Daniëlle samen met haar topteam jou als topondernemer van de toekomst de liefdevolle, strategische en mentale schop onder je kont om er echt 200% voor te gaan. Ze is persoonlijk, betrokken, betrouwbaar en levert altijd kwaliteit. Ze ziet helder de grote lijnen, maar ook de kleinste details. Weet precies wat er op welk moment nodig is voor de volgende groeistap.

Ze ziet altijd precies waar de markt naartoe beweegt en vertaalt dit naar concrete kansen voor jouw business. Maar daar blijft het niet bij: vervolgens maakt ze altijd de slag naar DOEN. Want dat DOEN is waardoor Daniëlle staat waar ze nu staat: intuïtief en tegelijkertijd strategisch slimme keuzes maken. Dat kun jij ook. Ben jij er klaar voor?

Ga voor maximale groei en impact. Binnen je bedrijf en voor je klanten. Voel volledige vrijheid en voldoening. Word de topondernemer die je eigenlijk bent.

Daniëlle helpt jou te excelleren met je business

Jij bent ijzersterk in wat je doet;

Je wilt alles uit jezelf en je bedrijf halen wat erin zit;

Je bent toe aan maximale groei in tijd, geld, gezondheid en voldoening;

Je wilt meer mensen helpen en meer impact maken;

Meer rust en tegelijkertijd meer omzet;

En je bent bereid er 200% voor te gaan en te investeren in alleen het allerbeste?

Dan ben jij zonder twijfel een Nieuwe Business Vrouw. En is Daniëlle Leuvering jouw sleutel naar volledige (financiële) vrijheid en groei; in je bedrijf en je persoonlijke leven.

De wereld wacht op jouw talent. I am here whenever you are ready!

LEADING FIGURES IN DE MARKT OVER DANIËLLE

EELCO DE BOER

Een van de grootste en meest succesvolle internetondernemers van Nederland.

“Het is nu al het tweede jaar dat Danielle aanschuift bij Dean Jacksons’ “Breakthrough Blueprint” hier in Amsterdam. Niet alleen een investering van €5000, maar ook een flinke tijdsinvestering. Willen we groeien als ondernemer, dan zullen we ook bereid moeten zijn om tijd en geld te investeren in deze groei. Daniëlle is hier een mooi voorbeeld van!”

DEAN JACKSON

Succesvol multi-entrepreneur en wordt dé marketing boeddha van de VS genoemd.

Beluister door op het icoontje hieronder te klikken wat Dean Jackson over Daniëlle te vertellen heeft:

Wil jij met daniëlle werken?

In het Excellence in Business programma leert ze je maximale groei en impact te bereiken. Binnen je bedrijf en voor je klanten.

GEGEVENS

Danielle Leuvering Holding
Leeuwerik 40
5731 SM Mierlo

KvK: 17207930
BTW: NL001697583B05

CONTACT

info@excellenceinbusiness.nl
+31 6 21 54 83 84l

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.