Mijn (gezins)situatie (als kind) was niet altijd stabiel. Later werd dat een groot voordeel als manifestatie ervaringsdeskundige.

O pgegroeid in een gezin met weinig financiële middelen, ben ik er trots op dat ik meerdere bedrijven vanaf de grond succesvol heb gemanifesteerd. Onze gezinssituatie vroeger was niet altijd stabiel. Daardoor had ik mij volledige afgescheiden van mijn gevoel. En een enorme blokkade ontwikkeld op mijn manifestatiekracht. Later heb ik dit om kunnen buigen. Door mijn grootste innerlijke sabboteur aan te pakken, maakte ik een mega mindblowing shift. Ik activeerde mijn manifestatievermogen en ontdekte de key-elements van manifesteren.

Ontdekken wat je in essentie bent. Er volledig mee in alignment komen. Bewust worden van de excellentie in jezelf. Die altijd aanwezig is. In iedereen. Die je op elk moment direct in kunt zetten. Om te manifesteren wat je wérkelijk wilt.

Je kunt mij niet in een hokje stoppen. Net als dat jij niet in een hokje te stoppen bent. Als je dan toch iets meer van mij wilt weten dan kun je mij zien als een enthousiaste ondernemende vrouw die haar hart volgt en daarbij alle regels, verwachtingen en strategieën loslaat. Ik doe alleen wat voor mij klopt ook al gaat het tegen de regels in. Want ik weet dat alleen het volgen van je eigen innerlijke compas werkt. Daar kan geen regel, strategie of advies van anderen tegenop. Noem mij een mix van down to earth en spiritueel. Waarbij ik nooit zomaar iets voor waarheid aanneem. Daarom probeer ik alles eerst zelf voordat ik het deel. Wat ik wel weet is dat het niet start met: eerst zien, dan geloven. Maar met: eerst voelen, dan geloven en dan zien.

De afgelopen jaren heb ik voor meer dan € 120.000,- geïnvesteerd in opleidingen en coaching van alleen de allerbesten. Om zo mijn kennis te vergroten. En dat samen met mijn ervaring in te zetten om onze klanten op het hoogst mogelijke niveau te begeleiden.

Enorme doorbraken heb ik gehad (en nog steeds) op vlak van manifesteren. Zowel zakelijk als persoonlijk. Sinds 2004 had ik de wens om hier anderen bij te helpen. Vele jaren later vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Nu ben ik er voor jou. Om je te helpen álles in je leven en in business te manifesteren wat je wérkelijk wilt.

Mijn grootste hartsverlangen is om jou te helpen je maximale potentieel te bloei te brengen. Zodat je volledig gaat leven vanuit je innerlijke compas. En daarmee manifesteert waar jij met heel je hart naar verlangt. Want ik weet uit eigen ervaring dat het mogelijk is. Dat iedereen dit kan leren. Want als ik het kan, kun jij dit ook. Ik ben niet meer of minder dan jij. En ik laat je graag zien, hoe jij continu met veel plezier en gemak manifesteert. In life en in business. Zodat jij elke dag het leven met veel vrijheid, fun en vertrouwen leeft.

Daniëlle Leuvering: #1 Manifestatie Expert en Full Potential Business Coach van Nederland.

Daniëlle is er voor ambitieuze vrouwen die op een kruispunt in hun leven/ business staan. En klaar zijn om alles wat ze wérkelijk willen te manifesteren.

Daniëlle groeide met zeer weinig financiële middelen en een psychisch instabiele moeder op in een gezin van vier.

Ze kwam haar partner al op zeventien jarige leeftijd tegen. Vanaf het eerste moment voelde het als een diepgewortelde liefde. Grotendeels was ze gelukkig, maar ze ervaarde ook momenten dat haar geluk omsloeg in neerslachtigheid. Ze negeerde het advies van de huisarts om dezelfde route als haar moeder te bewandelen.

In 2006 kwam ze in aanraking met de eerste manifestatie technieken om deze neerslachtigheid aan te pakken.  Tevens openbaarde toen ook het probleem dat ze niet zwanger kon worden.

Tijdens een van de sessies zei ze vanuit een diep verlangen “Ik wil starten als ondernemer, anderen naar werkgeluk helpen en ze ook helpen met hun mindset.” 3 weken na de afronding van de manifestatie hulptechniek bleek ze spontaan zwanger te zijn geworden zonder medische hulp.

“Als we kinderen krijgen, dan gaan we sparen.” Zei Daniëlle tegen haar man, nog voor ze kinderen hadden. Normaal is het andersom. Maar zo gezegd, zo geschiedde.

Ondanks dat ze zwanger was, manifesteerde ze een hele toffe baan in loondienst.

Kort na de bevalling startte ze zonder specifieke kennis, naast haar loondienstbaan, met haar 1e bedrijf en draaide na het eerste jaar € 100.000,- aan omzet per jaar. Ze zei vaarwel tegen haar baan in loondienst terwijl de spaarrekening steeg.

Daniëlle en haar man kregen in totaal 3 kinderen. Waarna ze haar 2e bedrijf startte terwijl haar partner in een zware burn out zat en de kinderen nog heel klein waren. Ze bereikte binnen 1,5 jaar weer een ton aan omzet.

Twee jaar later startte ze haar 3e business waarmee ze binnen 2 jaar ruim boven de 7 ton aan omzet behaalde.

Deze groei ging gepaard met hoge pieken en diepe dalen. Ze zag ‘the dark night of the soul’ tijdens haar grootste dieptepunt in haar ondernemerscarrière.

“Het was een van de donkerste en zwaarste periodes in mijn leven.” Ze ervaarde enorme angsten en onzekerheid. En omdat ze dat goed wist aan te pakken, zorgde dat voor een mega transformatie.

“Door helemaal naar binnen te keren ontdekte ik het het meest cruciale aspect van intuïtief manifesteren. Er zijn geen woorden voor hoe dankbaar ik ben voor deze prachtige lessen. Ook al was het loodzwaar. Hierdoor helpen we nu met mijn 4e bedrijf onze klanten op hoog niveau het maximale uit zichzelf te halen. Zodat ze een gelukkig en succesvol leven leven. En hiermee een liefdevollere wereld creëeren.”

Geld is zeker niet het belangrijkste is haar leven. “Goed verdienen zorgt voor comfort en gemak. Maar het echte geluk zit in jezelf. Dat ontdekken, dat was de grootste schat in mijn leven die ik kon vinden.”

Daniëlle manifesteerde nog veel meer in haar leven samen met haar geliefden. Ook al was het leven soms heftig. Haar moeder bereikte na 20 jaar psychische stabiliteit.

Haar huwelijk met diepe dalen kreeg een positieve omkering. Zowel Daniëlle als haar man werken beide parttime in het bedrijf en genieten van veel vrijheid en tijd voor hun kinderen en hobby’s. Ze manifesteerden een eigen paard, pony’s voor de kinderen en hun gewenste droomhuis. En er kwam meer rust in het gezin met hun hyper actieve kinderen. Mede doordat ze haar geleerde manifestatietechnieken doorgaf aan hen.

Naast ervaringsdeskundige is Daniëlle opgeleid door top coaches en trainers. Ze is gecertificeerd als Business Coach, Systemisch Coach, Nieuwe Bewustzijn Coach en getraind in diverse technieken zoals intuïtief leiderschap, familie- en organisatie opstellingen, NLP, human design, hypnose en waarderende communicatie.

Het was tijd voor:
Excellence in Business

excellence in business is speciaal voor ambitieuze vrouwen die klaar zijn voor een grote groeisprong in hun leven en in business.

In het programma leer je precies hoe je in alignment komt met jezelf. Je innerlijke compas volgt. Zodat niks en niemand jou meer van je pad af brengt. Omdat je zelf precies weet welke koers je te nemen hebt. Je alles manifesteert waar je naar verlangt. En de mooiste resultaten realiseert met veel plezier, gemak, vertrouwen en succes.

Geen uren theorie waar je niks aan hebt. Alleen maar bewezen waardevolle kennis en de meest krachtigste tools. Alles wat je leert pas je meteen toe. Zodat je een MEGA transformatie in je leven en in business maakt.

Toen wist ik: ik heb goud in handen en dit wil ik delen met anderen.

M

et Excellence in Business geeft Daniëlle samen met haar team jou als ambitieuze vrouw de liefdevolle, zakelijke en persoonlijke schop onder je kont om er echt 200% voor te gaan. Ze is persoonlijk, betrokken, betrouwbaar en levert altijd A-level kwaliteit. Ze ziet de grote lijnen helder, maar ook de kleinste details. Weet precies wat er op welk moment nodig is voor de volgende groeistap.

Ze ziet altijd precies waar je potentie naartoe beweegt en vertaalt dit naar concrete kansen in jouw leven en in business. Maar daar blijft het niet bij: vervolgens maakt ze altijd de slag naar DOEN. Want dat DOEN is waardoor Daniëlle staat waar ze nu staat: intuïtief en tegelijkertijd zakelijk de juiste keuzes maken. Dat kun jij ook. Ben jij er klaar voor?

Ga voor maximale groei en impact. In je leven, voor je geliefden, in business en voor je klanten. Voel volledige vrijheid en voldoening. Word de persoon wie je werkelijk bent.

Daniëlle helpt jou te excelleren in life & in business

Je staat op een kruispunt in je leven en kiest nu 110% om de grote groeisprong te maken;

Je wilt alles uit jezelf halen wat erin zit;

Je bent toe aan maximale groei in tijd, geld, relaties, gezondheid en het hebben van impact;

Je wilt meer voldoening en meer mensen op het hoogst mogelijke niveau helpen;

Meer vrijheid en tegelijkertijd meer dan goed verdienen;

En je bent bereid er 200% voor te gaan en te investeren in alleen het allerbeste.

Dan ben jij zonder twijfel een Nieuwe (Business) Vrouw. En is Daniëlle Leuvering jouw coach naar volledige (financiële) vrijheid, (innerlijke) rijkdom en groei; in business en je persoonlijke leven.

De wereld wacht op het zien van jouw wérkelijke talent. I am here whenever you are ready!

LEADING FIGURES IN DE MARKT OVER DANIËLLE

EELCO DE BOER

Een van de grootste en meest succesvolle internetondernemers van Nederland.

“Het is nu al het tweede jaar dat Danielle aanschuift bij Dean Jacksons’ “Breakthrough Blueprint” hier in Amsterdam. Niet alleen een investering van €5000, maar ook een flinke tijdsinvestering. Willen we groeien als ondernemer, dan zullen we ook bereid moeten zijn om tijd en geld te investeren in deze groei. Daniëlle is hier een mooi voorbeeld van!”

DEAN JACKSON

Succesvol multi-entrepreneur en wordt dé marketing boeddha van de VS genoemd.

Beluister door op het icoontje hieronder te klikken wat Dean Jackson over Daniëlle te vertellen heeft:

Wil jij met daniëlle werken?

In het programma ‘Activeer je manifestatiekracht’ leert jij hoe je alles in je leven en in business manifesteert waar je zo naar verlangt.

GEGEVENS

Danielle Leuvering Holding
Leeuwerik 40
5731 SM Mierlo

KvK: 17207930
BTW: NL001697583B05

CONTACT

info@excellenceinbusiness.nl
+31 6 21 54 83 84l

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.