Zo bouw je een goedlopend bedrijf met online programma’s

Datum volgt binnenkort

Zet de eerste stap om je droom waar te maken. Na het volgen van de online training weet jij hoe je een succesvol online programma in de markt zet op jouw voorwaarden.

customer value mapping

Hier gaan we het over hebben:

R
Wanneer het beste moment is om te starten met je online programma;
R
Waarom er in een volle markt met concurrentie ook voor jou genoeg klanten zijn;
R
Welke 7 fundamentele stappen je moet nemen zodat je binnen een jaar goed leeft van je online programma;
R
Waarom er voor jou voldoende klanten zijn, ook al denk je nog eerst meer kennis en ervaring op te moeten doen.
R
Wat je moet doen om voortdurend voldoende klanten aan te trekken en jij geniet van maximale vrijheid;
Zorg dat je op tijd aanwezig bent. We beginnen direct met het verstrekken van waardevolle informatie.

Zo hebben zij de online training ervaren:

R
“Daniëlle deelt ALLES met je wat ze zelf heeft geleerd. In haar ondernemerschap, maar ook uit de high end coaching en trainingen die ze heeft gevolgd. Geen bullsh*t dus, maar praktische toepasbare lessen en tips” Adrienne
R
“F#ck it, ik ga het doen! Mijn droom uit laten komen. Stap voor stap, zoals jij hebt gezegd. Dank je wel voor de inspiratie!” “ Mariska
R
“Na de training weet ik: ik kan dit gewoon. Ik weet al genoeg om te starten. Om al mijn kennis te bundelen in een online programma. Kan ik mij al aanmelden voor de boost sessie?” Maaike

Over Daniëlle

Founder en CEO van het succesvolle VA Business Academy en sinds 2019 trotse eigenaresse van Excellence in Business. Als master instructor traint en coacht ze samen met haar team van 10 topexperts klanten op het hoogste niveau.

“Ik ben begonnen als consultant en daarna een nieuwe business gestart in het online ondernemerschap. Door strategisch slim te kiezen maakte ik in mijn eerste jaar als ondernemer al een ton omzet. Daarna ben ik blijven groeien.”

Nadat ze 4 bedrijven tot een succes heeft gebracht weet Danielle wat er voor nodig is om te blijven groeien als ondernemer, zowel in winst als in vrijheid. “Alles in je eentje blijven doen, zorgt niet voor groei weet ik uit ervaring. Ik ben zo gegroeid doordat ik me juist liet coachen. Je blind spots zie je zelf niet. Daar heb je iemand anders voor nodig.”

 

“Pas toen een coach mij vertelde dat ik al mijn kennis en ervaring voor mezelf kon inzetten ben ik gaan nadenken om een online programma te maken. Mensen wilden graag leren wat ik kon. En al die tijd had ik dat helemaal niet gezien. Zoals jij mogelijk het ook nog niet eerder hebt gezien.”

“Dat programma dat ik toen heb gemaakt, dat draait nu nog. En in een paar jaar heb ik er ruim 1,5 miljoen aan omzet uitgehaald. Daarna bouwde ik andere online programma’s op omdat meer mensen van mij wilden weten hoe ik daarmee zo snel zo groot was geworden.”

“Al mijn kennis heb ik volledig online gezet. Een heel waardevol programma waarmee we veel ambitieuze vrouwen helpen om nu hun eigen online programma op te bouwen.”

“Inmiddels hebben mijn team en ik meer dan 400 ondernemers geholpen om op hoog strategisch niveau te ondernemen door middel van diverse programma’s.”

Daniëlle helpt samen met haar team ambitieuze vrouwen om te gaan staan als Nieuwe Business Vrouw en inspireert door er zelf één te zíjn. Daarnaast staat ze op het podium met haar key note ‘Droom, denk & doe als een groot bedrijf.’

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.