Gratis online training:

ACTIVEER JE MANIFESTATIEKRACHT

Master de Wet van Aantrekking.

Trek succes, geld, geluk en vrijheid aan

Datum & tijd volgt binnenkort

Speciaal voor ambitieuze vrouwen die voelen dat het nu tijd is om meer uit zichzelf te halen. Zowel persoonlijk als zakelijk. Zet hier de eerste stap om je droomleven te realiseren.

customer value mapping

Na deze training weet jij:

R

Hoe jij de cruciale principes van de Wet van Aantrekking toepast om DIRECT meer vrijheid, geld, succes, betere relaties, gezondheid en een gelukkige toekomst aan te trekken;

R

De nummer 1 reden wat jou onbewust tegenhoudt waardoor je nog niet bereikt hebt wat je wilt;

R

Hoe jij in staat bent hiervan los te breken en de leiding terugneemt over je eigen creatievermogen en jouw leven herinricht zoals JIJ het wilt;

R

Hoe je razendsnel, moeiteloos en succesvol NU gaat manifesteren, ongeacht je achtergrond, kennis, ervaring, afkomst of leeftijd;

R

Hoe jij je manifestatievermogen volledig activeert en blijvend behoudt, waardoor jij alles vanaf nu in je leven realiseert wat je wérkelijk wilt.

Reviews van andere ambitieuze vrouwen:

R

“Daniëlle deelt ALLES met je wat ze zelf heeft geleerd. In haar ondernemerschap en leven. Maar ook uit de high end coaching en trainingen die ze heeft gevolgd. Geen bullsh*t dus, maar praktische toepasbare lessen en tips” Adrienne

R
“F#ck it, ik ga het doen! Mijn droom uit laten komen. Stap voor stap, zoals jij hebt gezegd. Dank je wel voor de inspiratie!” “ Mariska
R

“Na deze training wist ik: ik kan veel meer manifesteren in mijn leven. Ik wil zo graag starten voor mezelf, meer vrijheid en een beter inkomen. Werken en leven vanuit wat IK wil. Ik ga ervoor! Dank je wel Daniëlle. Ik volg mijn gevoel en ga vol enthousiastme je programma volgen.” Maaike

Over Daniëlle

In 2006 kwam ik in aanraking met de eerste principes van de Wet van Aantrekking. Yeah right dacht ik. “Lekker makkelijk gezegd, maar hoe krijg je dit nu werkelijk voor elkaar? Ik dacht dat dit niet voor mij weggelegd was.”

Nu, na al die jaren heb ik het zelf doorleeft. En zeg ik vanuit eigen ervaring: “Dit zijn geen mooie praatjes”. This is the real deal. Geen abracadabra. Er is niks magisch aan. Het is door iedereen te leren. Ongeacht je leeftijd, ervaring, achtergrond, afkomst of wereldwijde situaties. Het is alleen de vraag of jij bereid bent om het te leren en toe te passen.

De lessen die ik in 2006 leerde, waren niet praktisch toepasbaar. Vele jaren die daarna volgden, leerde ik mindblowing technieken die wél werkten

Mijn groei ging gepaard met hoge pieken en diepe dalen. Ik kwam in ‘the dark night of the soul’ tijdens mijn grootste dieptepunt. En ontdekte toen wat het meest cruciale aspect van manifesteren is.

Zo manifesteerde ik zonder ervaring 3 succesvolle bedrijven (> 700.000,- aan omzet per jaar), zonder specifieke kennis en zonder dat ik uit een ondernemersgezin kwam. We mochten 3 kinderen krijgen, terwijl zwanger worden niet lukte. Kreeg ik de regie over mijn mindset om mijn neerslachtigheid om te buigen naar een happy mood. Kwam er rust in ons gezin met 3 hyperactieve kinderen. Mijn huwelijk met diepe dalen kreeg een positieve omkering. Gingen mijn partner en ik beiden parttime werken, zodat we meer tijd hadden voor de kinderen en onze hobby’s waaronder mijn eigen paard en pony’s voor de kinderen. En manifesteerden we ons droomhuis wat we voor ogen hadden.

Het masteren van de Wet van Aantrekking ging met vallen en opstaan. Pas sinds ik de meest krachtige tools hiervoor in handen heb gekregen, werd alles anders. En kreeg ik volledige moeiteloze sturing over mijn eigen geluk en succes.

Inmiddels heb ik met mijn bedrijf honderden vrouwen geholpen om te manifesteren wat ze wérkelijk willen. Omdat ik weet dat dit voor jou ook mogelijk is, inspireer en activeer ik je graag om te gaan staan als Nieuwe (business) Vrouw. Zodat jij ook gaat genieten van meer vrijheid, geld, succes en geluk en vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

 

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.