Master Instructions

Gratis Online Trainingen voor Online Ondernemers die voor vrijheid, succes, geluk en maximale groei gaan

THE ROAD TO EXCELLENCE.

BUSINESS TIPS EN INZICHTEN ZODAT JIJ MAXIMAAL GROEIT.

MELD JE GRATIS AAN VOOR DE MASTER INSTRUCTIONS VAN DANIËLLE LEUVERING.

Alles in je eentje doen om zo het snelst bij een goedlopend online bedrijf te komen met een succesvol online programma. Dat is een utopie.

Keuzestress, vragen die in je hoofd blijven hangen en onzekerheid die sluimert.
We hebben er allemaal mee te maken. En ze werken vaak tegen je.
Waardoor jij opeens de stagnerende factor wordt. Niet echt de bedoeling, toch?

Daarom inspireer ik je graag met één van mijn gratis online trainingen waardoor jij sneller neerzet wat jij wilt bereiken.

Werken vol passie aan een prachtig bedrijf. Zodat jij geniet van vrijheid. En de voldoening krijgt om op jouw manier van grotere betekenis te zijn in deze wereld.

Samen zet je sneller een bloeiend bedrijf in de markt.

Het resultaat? Jij plukt de vruchten ervan, samen met jouw klanten.

Check hier de mogelijkheden

Regelmatig worden er online trainingen gegeven. Houd deze pagina in de gaten en meld je aan voor een inspirerende training die voor jou uitkomt.

Wil jij een succesvol online programma, zodat je daarmee geniet van maximale vrijheid met een goedlopend online bedrijf? Waardoor jij het maximale uit je leven en bedrijf haalt? Meld je gratis aan:

Gratis online training

Zo bouw je een goedlopend bedrijf met online programma’s

 

Tijdens deze training gaan we het hebben over:

 • Wanneer het beste moment is om te starten met je online programma.
 • Waarom er in een volle markt met concurrentie ook voor jou genoeg klanten zijn.
 • Welke 7 fundamentele stappen je moet nemen zodat je binnen een jaar goed leeft van je online programma.
 • Waarom er voor jou voldoende klanten zijn, ook al denk je nog eerst meer kennis en ervaring op te moeten doen.
 • Wat je moet doen om voortdurend voldoende klanten aan te trekken en jij geniet van maximale vrijheid.

Datum volgt binnenkort

Gratis online training

Verkoop veelvuldig winstgevende online programma’s vanaf de start

Tijdens deze training gaan we het hebben over:

 • Waardoor je maximale aantallen verkoopt van je online programma, ook al sta je nog aan het begin.
 • 5 doorslaggevende factoren waardoor je online programma’s creëert die gewild zijn, ook al lijkt de markt verzadigd te zijn.
 • Waarom je juist nu moet beginnen, ook al voel je jezelf nog niet helemaal de grootste expert van je vakgebied.
 • Waardoor je online programma voor duizenden euro’s verkoopt zonder verkooptrucjes.
 • Welke krachtige tool jij inzet om de beste beslissingen te nemen zodat jij uitstekend kan gaan leven van je business.

Datum volgt binnenkort

Gratis online training

Trek continu klanten aan voor jouw online programma

Tijdens deze training gaan we het hebben over:

 • Welke cruciale stappen niet mogen ontbreken bij het succesvol opzetten van een online programma.
 • Hoe je de juiste prijzen bepaalt voor je online programma, zodat je comfortabel en met veel vrijheid leeft.
 • Wat succesvolle topondernemers doen voor het aantrekken van een grote continue stroom aan klanten en wat jij nu ook al kunt doen.
 • Waardoor klanten eerder bij jou zullen kopen ook al ben je de duurste in de markt.
 • De 5 meest gemaakte fouten waardoor je online programma flopt.

Datum volgt binnenkort

Door de Master Instructions leer je aan welke knoppen je moet draaien om grip te krijgen op álle vlakken binnen jouw bedrijf. 

Want helaas…

Laten we alvast deze illusie bij je wegnemen: alles weten over sales, of alles weten over marketing is niet hét geheim. Hét geheim van succesvol ondernemerschap is holistisch kijken naar je bedrijf. Op het juiste moment, de juiste aandacht op de juiste onderdelen richten. Ervoor zorgen dat er een goede en consequente structuur zit in het bedrijf. Zodat een excellente business runnen mogelijk is. Je hebt dus kennis en overzicht nodig op álle gebieden. 

Daniëlle is scale up mentor en business strateeg. En geeft je in haar online training het complete overzicht van wat er nodig is om door te groeien naar de top. Met de juiste strategie, aansturing en leiderschap zet jij de groei van jouw bedrijf in de hoogste versnelling. 

 

DIT ZEGGEN ZIJ OVER DANIËLLE’S TEACHINGS

"Nu ik weet wat ik op orde moet hebben binnen mijn bedrijf draait het allemaal zo gesmeerd. Ik heb inzicht in m'n cijfers. De juiste mensen zitten op de juiste plek. Dat ondernemen ook ontspannen kon zijn wist ik echt niet."

Marleen

“Daniëlle deelt ALLES met je wat ze zelf heeft geleerd. In haar ondernemerschap, maar ook uit de high end coaching en trainingen die ze heeft gevolgd. Geen bullsh*t dus, maar praktische toepasbare lessen en tips.”

Adriënne

ABOUT YOUR INSTRUCTOR.

Founder en CEO van het succesvolle VA Business Academy en sinds 2019 trotse eigenaresse van Excellence in Business. Als master instructor traint en coacht ze samen met haar team van 10 topexperts klanten op het hoogste niveau.

“Ik ben begonnen als consultant en daarna een nieuwe business gestart in het online ondernemerschap. Door strategisch slim te kiezen maakte ik in mijn eerste jaar als ondernemer al een ton omzet. Daarna ben ik blijven groeien.”

Nadat ze 4 bedrijven tot een succes heeft gebracht weet Danielle wat er voor nodig is om te blijven groeien als ondernemer, zowel in winst als in vrijheid. “Alles in je eentje blijven doen, zorgt niet voor groei, weet ik uit ervaring. Ik ben zo gegroeid doordat ik me juist liet coachen. Je blind spots zie je zelf niet. Daar heb je iemand anders voor nodig.”

“Pas toen een coach mij vertelde dat ik al mijn kennis en ervaring voor mezelf kon inzetten, ben ik gaan nadenken om een online programma te maken. Mensen wilden graag leren wat ik kon. En al die tijd had ik dat helemaal niet gezien. Zoals jij mogelijk het ook nog niet eerder hebt gezien.”

“Dat programma dat ik toen heb gemaakt, dat draait nu nog. En in een paar jaar heb ik er ruim 1,5 miljoen aan omzet uitgehaald. Daarna bouwde ik andere online programma’s op omdat meer mensen van mij wilden weten hoe ik daarmee zo snel zo groot was geworden.”

“Al mijn kennis heb ik volledig online gezet. Een heel waardevol programma waarmee we veel ambitieuze vrouwen helpen om nu hun eigen online programma op te bouwen.”

“Inmiddels hebben mijn team en ik meer dan 400 ondernemers geholpen om op hoog strategisch niveau te ondernemen door middel van diverse programma’s.”

Daniëlle helpt samen met haar team ambitieuze vrouwen om te gaan staan als Nieuwe Business Vrouw en inspireert door er zelf één te zíjn. Daarnaast staat ze op het podium met haar key note ‘Droom, denk & doe als een groot bedrijf.’

Heel veel plezier en succes met
jouw weg naar de top!

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.