Master Instructions

Gratis Online Training voor de Topondernemer van de Toekomst

THE ROAD TO EXCELLENCE.

BUSINESS TIPS EN INZICHTEN ZODAT JIJ MAXIMAAL GROEIT.

MELD JE GRATIS AAN VOOR DE MASTER INSTRUCTIONS VAN DANIËLLE LEUVERING.

Door de Master Instructions leer je aan welke knoppen je moet draaien om grip te krijgen op álle vlakken binnen jouw bedrijf. 

Want helaas…

Laten we alvast deze illusie bij je wegnemen: alles weten over sales, of alles weten over marketing is niet hét geheim. Hét geheim van succesvol ondernemerschap is holistisch kijken naar je bedrijf. Op het juiste moment, de juiste aandacht op de juiste onderdelen richten. Ervoor zorgen dat er een goede en consequente structuur zit in het bedrijf. Zodat een excellente business runnen mogelijk is. Je hebt dus kennis en overzicht nodig op álle gebieden. 

Daniëlle is scale up mentor en business strateeg. En geeft je in haar online training het complete overzicht van wat er nodig is om door te groeien naar de top. Met de juiste strategie, aansturing en leiderschap zet jij de groei van jouw bedrijf in de hoogste versnelling. 

 

Meld je nu aan voor de online training Road to Excellence

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Je kunt je nu wel alvast aanmelden, dan ontvang je van ons bericht zodra de eerstvolgende datum bekend is.

Take Aways uit deze Free Master Instructions:

Welke businessmodellen je inzet om door je omzetplafond te breken;

Aan welke 7  knoppen moet je draaien om succesvol op te schalen;

Hoe je in minder tijd 100% zichtbaar bent en de juiste klanten aantrekt;

Waardoor je jouw aanbod makkelijker verkoopt als je jouw prijzen verhoogt;

Hoe je meer (financiële) vrijheid krijgt zodat je meer tijd hebt voor jezelf en je geliefden.

ZODAT JE:

Meer grip krijgt op jouw groei.

Als een echte leider je bedrijf leidt.

Vanuit controle de volgende groeistap makkelijker neemt.

Meld je nu aan voor de online training Road to Excellence

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Je kunt je nu wel alvast aanmelden, dan ontvang je van ons bericht zodra de eerstvolgende datum bekend is.

DIT ZEGGEN ZIJ OVER DANIËLLE’S TEACHINGS

"Nu ik weet wat ik op orde moet hebben binnen mijn bedrijf draait het allemaal zo gesmeerd. Ik heb inzicht in m'n cijfers. De juiste mensen zitten op de juiste plek. Dat ondernemen ook ontspannen kon zijn wist ik echt niet."

Marleen

“Daniëlle deelt ALLES met je wat ze zelf heeft geleerd. In haar ondernemerschap, maar ook uit de high end coaching en trainingen die ze heeft gevolgd. Geen bullsh*t dus, maar praktische toepasbare lessen en tips.”

Adriënne

ABOUT YOUR INSTRUCTOR.

Daniëlle Leuvering is Founder en CEO van de succesvolle VA Business Academy. September 2019 startte ze met haar nieuwe bedrijf: Excellence in Business. Daarnaast is ze Master Instructor in beide bedrijven: tijdens live seminars leert ze haar klanten om kansen niet alleen te zien, maar ze ook te verzilveren.

Daniëlle begon in het ondernemerschap als Consultant. Later werd ze Virtueel Assistent, een beroep dat destijds nog nauwelijks was uitgevonden. Door strategisch slim te kiezen, maakte ze in haar eerste ondernemersjaar een ton omzet. Daarmee bereikte ze financiële onafhankelijkheid voor zichzelf en haar gezin.

Daniëlle investeerde voor meer dan €100.000,- in haar groei als leider en ondernemer. Ze beseft zich dat niet iedereen de kans heeft om een dergelijk bedrag te investeren. In haar jaarprogramma krijgen ambitieuze ondernemers dan ook de kans om van haar kennis te profiteren.

Nadat ze 4 bedrijven tot een succes bracht, wilde ze inzichtelijk maken hoe haar dat herhaaldelijk lukte. De bedrijven waren steeds anders, maar de strategie hetzelfde. Alle kennis die ze in huis heeft deelt ze nu binnen haar bedrijf Excellence in Business. 

Inmiddels heeft Daniëlle meer dan 300 ondernemers geholpen om op hoog strategisch niveau te ondernemen in haar diverse programma’s. Daniëlle leidt ambitieuze vrouwen op tot Nieuwe Business Vrouw en inspireert door er zelf één te zíjn. Daarnaast staat ze op het podium met haar key note ‘Droom, denk & doe als een groot bedrijf.’

Yes. Ik wil graag exponentieel groeien met mijn bedrijf.

Meld je nu aan voor de online training Road to Excellence

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Je kunt je nu wel alvast aanmelden, dan ontvang je van ons bericht zodra de eerstvolgende datum bekend is.

Heel veel plezier en succes met
jouw weg naar de top!

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.