GROEI & STAGNATIE SCAN

BEDRIJFSGROEI ZOALS JIJ HET VOOR OGEN HEBT.

Welke punten zorgen voor stagnatie?
En waar liggen juist de groeikansen?

Na 12,5 jaar ondernemerschap en het opzetten van 4 bedrijven weet Danielle Leuvering als geen ander aan welke 7 knoppen een ondernemer moet draaien voor een succesvol bedrijf. Op basis van deze 7 knoppen ontwikkelde ze voor jou de Groei en Stagnatie Scan©. 

Want iedere ondernemer heeft de voorkeur voor 3 á 5 gebieden. Maar je hebt toch echt álle 7 gebieden nodig voor een succesvolle business!

Wat kan je vandaag nog doen om te excelleren?

Vul de Groei & Stagnatie Scan in en krijg daardoor…

9

DIRECT inzicht in wat jij kunt doen voor meer groei. (Wees wel eerlijk bij het invullen.)

9

Overzicht en meer focus op wat er echt toe doet.

9

Inzicht waar low hanging fruit zit. Binnen 5 minuten.

DIT ZEGGEN ZIJ OVER DE GROEI & STAGNATIE SCAN

“De Groei en Stagnatie Scan heeft mij een helder beeld gegeven van waar ik het laat liggen in mijn business. Best confronterend, maar ook heel fijn om het te weten. Nu kan ik er ook echt mee aan de slag.”

Sandra

“Fijn om alle belangrijke facetten van m'n business op een rijtje te hebben. De scan voelde volledig en geeft me meer grip op wat ik moet doen om de volgende stap te zetten.”

Maaike

“Daniëlle levert altijd. Ik heb een programma bij haar gevolgd en het klopt altijd. Deze scan kwam voor mij ook weer precies op het juiste moment om de boel bij te sturen. De scan is net zoals Daniëlle: recht door zee. Betrouwbaar. Eerlijk. Daar houd ik van.”

Judith

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.