exellence business blueprint

Bouw In 7 Stappen een Succesvolle (Online) Business

Jij bent er nu echt klaar voor. Je weet wat je wilt: voor jezelf beginnen.
Je droomt van een goedlopend, eigen bedrijf. Goed geld verdienen met jouw passie.

De eerste stappen zijn gezet. Maar nu?

Hoe maak je daar een succesvolle excellent business van?

Want als je nog niet veel ervaring hebt met ondernemen, komt er een hoop op je af. 
Allerlei zaken waar je misschien geen kaas van hebt gegeten.
Marketing, sales en financiën bijvoorbeeld. Best overweldigend.

Maar laat je daardoor niet uit het veld slaan. Want ondernemen is geen abracadabra.
Ook niet op hoog niveau, weet ik uit eigen ervaring.

Die Excellent Business Blueprint deel ik met je. Nu tijdelijk helemaal gratis.

Download hier jouw gratis Blueprint!

Zet je frustratie om in inspiratie en kies voor jezelf. 

En dat is nog niet alles. Je krijgt als je nu jouw exemplaar claimt ook nog een gratis  lidmaatschap van de Excellent Business Coaching Community t.w.v. € 200,-. Op Facebook, in een besloten groep, ontmoet je gelijkgestemden, en wij delen hier regelmatig aanvullende tips voor een excellente start met je bedrijf. Onze groeicoaches geven hier bovendien live sessies over relevante onderwerpen. Je kunt hen dan direct ook jouw vragen stellen.

Dit is een unieke kans om het bedrijf waar je stiekem al zo lang naar verlangt op te zetten. Daar help ik je graag mee. Pak hier direct jouw kans en download nu dit waardevolle stappenplan incl. coaching met een totale waarde van € 247,- nu GRATIS.

Download hier jouw gratis Blueprint!

Zet je frustratie om in inspiratie en kies voor jezelf. 

DIT ZEGGEN ZIJ OVER DE EXCELLENT BUSINESS BLUEPRINT

“Ik stond op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Ik kon wel huilen als ik dacht aan verkopen. Ik zag mezelf dat echt niet doen. Tot ik bij Daniëlle kwam. Ik heb mezelf totaal verrast. Het blijkt dus dat ik als coach geweldige salesgesprekken kan voeren. De eerste ronde van mijn groepstraject zit dan ook bijna vol!”

Gerlinde

“Als ik heel eerlijk ben, deed ik altijd maar wat. Ik gaf geld uit zodra ik het had. En als er even minder was hield ik mijn hand op de knip. Tot ik er met Daniëlle eens goed naar ging kijken en zij me liet zien hoe je je inkomsten beter plant. Wat een rust in mijn business.”

Sylvie

“De switch van offline naar online werken. Die heeft me zoveel opgeleverd. Ik werk nog maar halve weken, maar verdien dubbel. Ook had ik nooit durven dromen hoeveel impact je ook online kunt realiseren. Iedereen zou die optie voor zichzelf moeten onderzoeken!”

 Christa

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.