Klaar om jouw eigen succesvolle business te runnen?

Ontdek hoe je eenvoudig een financieel onafhankelijk bedrijf op poten zet – simpelweg door jouw passie om mensen te helpen optimaal te benutten

Hoe vaak heb jij gedroomd in plaats van gedaan?

Ga maar eens na… 

Als je nu kijkt naar jouw leven, hoeveel van jouw ideeën en dromen zijn dan werkelijkheid geworden?

Neem even 30 seconden de tijd om daarover na te denken.

 

Ik weet het, zo’n momentje kan best confronterend zijn. Maar laten we het van de positieve kant bekijken:

De kans om een succesvolle onderneming te starten, wordt je NU op een presenteerblaadje aangeboden!

Want een goedlopend en succesvol bedrijf als coach, trainer of adviseur is niet alleen weggelegd voor de meest ervaren professionals.

Sterker nog, ik garandeer dat ook jij:

Kan leven van deze geweldige droom en meer dan genoeg verdient om te doen waar je naar verlangt.

Met gemak de leukste klanten aantrekt die je meer dan goed betalen.

Groeit in zelfvertrouwen waardoor jij jezelf als een professionele ondernemer neerzet, ook al start je net.

 

Meer vrijheid gaat ervaren. Niet alleen om met passie je bedrijf te runnen, maar ook om meer tijd voor jezelf en geliefden te hebben. Zodat jij gaat leven en werken op jouw voorwaarden.

Ontzettend veel mensen kan helpen met jouw kwaliteiten en tegelijkertijd moeiteloos en met plezier onderneemt.

 

DIT IS ALLEMAAL MOGELIJK. ALS JE ÉCHT WILT.

Houd jouw talent om mensen te helpen niet langer verborgen

Je hebt ontelbaar veel potentie in je. Dat is een feit. 

Daarvoor hoef je niet eerst te wachten tot je de beste versie van jezelf bent geworden. Jouw huidige versie is in al haar imperfecties juist perfect om nu veel mensen te gaan helpen.

Daardoor ben jij NU AL in staat om een succesvol bedrijf te manifesteren.

Dat het nog niet lukt, is niet jouw schuld. Het is je simpelweg nog niet geleerd om uit je comfortzone te stappen, over die ‘perfectie drempel’ te gaan en al je (verborgen) talenten tot bloei te brengen.

Op dit moment heb je dus eigenlijk twee keuzes:

Je blijft fantaseren en ziet jouw succesvolle bedrijf alleen in je dromen voorbij komen.

Je gaat nu voor die passie en zet hem VÓL in met dat geweldige bedrijf als gevolg. 

Kies je voor het laatste? Dan ben ik daar om je te begeleiden!

In mijn programma leer ik je precies hoe jij meer impact, winst, vrijheid en geluk in jouw leven en business realiseert. Zonder harder te werken. Juíst door gewoon jezelf te zijn.

Zo overwon ik mijn donkerste periode

Misschien denk je dat het ondernemerschap me altijd voor de wind gaat, maar het tegendeel is waar. 

Niemand uit mijn omgeving was ondernemer. Ik had dus geen enkel voorbeeld, laat staan kennis of ervaring. In mijn jeugd moest elke cent altijd drie keer omgedraaid worden. Financiële zekerheid was er niet dus al heel jong moest ik mijn eigen broek ophouden.

Toch had ik de grote wens om eigen baas te worden. De beperkingen van een bestaan in loondienst grepen mij al snel na mijn studies naar mijn keel. En ik voelde me beperkt in mijn vrijheid.

Dit kon anders! En hoe! (Alleen durfde ik toen nog niet zo groots te dromen)

Kort na mijn bevalling van onze eerste dochter richtte ik, op mijn 26e en zonder specifieke kennis, mijn eerste bedrijf op. Totaal onverwacht draaide ik het eerste jaar maar liefst €100.000,- omzet!

Dat gaf aanleiding om groter te dromen!

Al snel volgden twee nieuwe ondernemingen en werd ik nog twee keer moeder. Het leven lachte me toe. Totdat ik mijn vierde bedrijf startte…

Het draaide uit op een ramp. Wat ik ook deed, ik kreeg deze onderneming niet van de grond.

Drie bedrijven had ik moeiteloos en succesvol gemanifesteerd. Ik geloofde zó in mijn vierde en nieuwste bedrijf. Hoe kon dit gebeuren? Ik begreep er helemaal niets van en voelde me ontzettend gefaald.

De donkerste periode in mijn ondernemerschap was aangebroken. Een jaar lang keerde ik naar binnen en zocht ik naar antwoorden. Het leek wel tevergeefs, totdat ik het ogenschijnlijke simpele antwoord ontdekte:

Succes bereik je door puur jezelf te zijn.

Zodra je van je eigen unieke pad wijkt, merk je vroeg of laat de negatieve gevolgen. En dat is precies waarom succesvol ondernemen de ene keer wel lukt en de andere keer niet.

Ik startte volgens deze visie opnieuw mijn vierde bedrijf en het resultaat was verbluffend. Het lukte me weer om dat grote succes te bereiken. En het mooie is dat ik mijn klanten, dankzij deze ervaring, op een niveau help dat ik voorheen niet kon bieden.

Ik begrijp dat je nu misschien denkt: makkelijker gezegd dan gedaan. Natuurlijk komt er in de praktijk meer bij kijken. Maar graag deel ik die waardevolle ervaring en kennis met jou!

Wil je weten hoe ook jij moeiteloos een financieel onafhankelijk bedrijf neerzet?

Direct resultaat

Manifesteer binnen no-time jouw eerste klanten

Absolute motivatie

Ik schuw een liefdevolle schop onder je kont niet als je het vertrouwen even verliest

No-nonsense

Bij mij geen ingewikkelde strategieën die je moet volgen, maar kies simpel en wat bij jóu past

 

RESULTATEN VAN KLANTEN VAN DANIËLLE LEUVERING

“Dat mijn online bedrijf nu staat. Nooit gedacht, alleen maar van gedroomd!”

Iris de Vries – Marketeer

“Heb 3 klanten binnengehaald voor 21.450 Euro. Klant nr. 4 staat ook al bij de voordeur!”

Petra Iuliano – #1 Verdienmodellen Expert
INHOUD PROGRAMMA

Met mijn programma realiseer jij jouw ondernemersdroom 🤩

Als je mijn verhaal hebt gelezen, weet je dat je geen bakken aan ervaring of een goed gevulde spaarrekening hoeft te hebben om te starten met ondernemen.

Jij kan dus vandaag nog starten met jouw business. Ongeacht je leeftijd, achtergrond, kennis, ervaring of expertise.

 

Maar als (startende) ondernemer krijg je ook te maken met allerlei andere zaken. Denk aan het vak ondernemerschap. Je mindset. En je eigen unieke blauwdruk die laat zien wie jij bent en wat er bij jou past. 

Daarom leer ik je in 9 modules hoe je deze onderdelen succesvol oppakt en help ik je verder met praktische tips en eenvoudige tricks. Zo ben jij binnen de kortste keren een professionele ondernemer. Ook als je net start!

1. Maak een succesvol businessplan

Een krachtig businessplan is de fundering voor een goedlopend bedrijf. In deze module krijg je hulp bij het kiezen van je verdienmodel, je aanbod, je prijzen en hoe je dit doordacht, planmatig en succesvol uitrolt.

2. Ontwerp een overtuigende marketingstrategie

Veel (startende) ondernemers worden nooit financieel onafhankelijk, omdat hun marketingmethode niet overtuigd. In deze module leer je een stevige marketing basis neer te zetten die volledig bij jóu past. Zo verbind jij continu de leukste klanten op een fijne manier aan jouw onderneming.

3. Zet funnels en lanceringen in

Tijd om jouw strategie in te vullen! Funnels en lanceringen zijn krachtige manieren om klanten aan te trekken en een flinke omzet te genereren. Maar hoe ontwikkel je zulke succesvolle campagnes en waar moet je op letten? In deze module geef ik antwoord op die vragen en ik bewijs je dat het helemaal niet zoveel tijd kost als je misschien denkt.

4. Creëer behoefte bij je klant

Soms weten je klanten nog niet dat ze jouw hulp nodig hebben. In deze module ontdek je hoe je verbinding met ze maakt, de warme connectie in stand houdt en hoe je ze vervolgens moeiteloos overtuigt om bij te je ‘kopen’.

5. Laat social media voor je werken

Actief zijn op social media wordt soms gezien als ingewikkeld en tijdrovend. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. In deze module leer je hoe je jezelf simpel, snel en op een leuke manier zichtbaar maakt op verschillende platforms en zo nieuwe klanten bereikt.

6. Onderscheid je van de rest

“Waarom zouden ze voor mij kiezen?”, is een veel voorkomende vraag van (startende) ondernemers. Wanneer je jouw bedrijf als een sterk merk in de markt zet, help jij klanten om voor jou te kiezen. In deze module laat ik je zien hoe klanten met volle overtuiging voor jou gaan.

7. Jij wordt een sales koningin

Krijg jij van het woord sales ook een nare smaak in je mond? Veel (startende) ondernemers vinden het eng om zichzelf te verkopen. Bang om anderen iets aan te smeren. Onterecht! Je geeft jouw klant het ultieme cadeau: een oplossing voor zijn of haar probleem. Na deze module weet jij hoe je dat cadeau op natuurlijke wijze verkoopt.

8. Krijg grip op je cijfers

Nee, dit wordt geen les ‘algemene boekhoudkunde’, maar ik wijs je wel op een aantal cruciale onderdelen. Financieel onafhankelijk worden is immers geen rocket science. Het is voor iedereen weggelegd als je weet waar je op moet letten.

9. Word een krachtige leider

Het runnen van een succesvol bedrijf vraagt om leiderschap. Het goede nieuws is dat iedereen dat kan leren en ik laat je precies zien welke stappen je daarvoor moet zetten. Zo til jij jouw leiderschap skills next level en word je een nóg betere coach, trainer of adviseur!

Wat levert het je op?

Vrijheid

Richt je bedrijf in rondom je leven i.p.v. andersom. Ga werken op jouw voorwaarden, zodat er meer tijd voor jezelf en je dierbaren ontstaat.

Maximale impact

Haal het maximale uit je potentie waardoor je geniet van de voldoening en waardering door veel mensen te helpen.

Geweldig inkomen

Ontvang meer dan genoeg geld om te kunnen doen waar je écht naar verlangt.


Groeiversnelling

Ontwikkel je talenten en kwaliteiten on the job. Door het runnen van je bedrijf groei jij binnen no time naar de expert in je vakgebied, ook al sta je nu aan het begin.

 

Overvloed aan klanten

Trek met gemak de leukste klanten aan die je meer dan goed betalen.

Passie in je werk

Elke ochtend zin in je dag. En elke dag met passie aan het werk. Werken is geen werk meer, maar is jouw zingeving in je leven.

TESTIMONIAL
Jarenlang werkte ik in verschillende marketingfuncties voor diverse grote, toffe merken. Ik wist dat ik goed was in m’n werk en dat m’n leidinggevende tevreden was, maar ik haalde er maar weinig voldoening uit. Ik voelde dat er meer in me zat. De vraag “wat wil ik nou écht?” hield me in zijn greep. Als alles mogelijk was, wat zou ik dan het allerliefste willen?

Diep van binnen wist ik precies wat ik wilde: VRIJHEID! Werken vanuit m’n eigen visie, op welk moment en vanaf welke plek op de wereld ik maar wil. Een eigen online bedrijf opbouwen. Vertrouwen op mijn eigen kracht. Na lang twijfelen besloot ik ervoor te gaan! En vanaf dat besluit werd alles anders

Daniëlle heeft mij die liefdevolle schop gegeven. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu een prachtig online bedrijf heb staan. Ik werkte aan mijn mindset. En ontdekte dat ik mezelf al die tijd (soms onbewust) klein had gehouden door mezelf aan te praten dat mijn kennis en skills niet ‘specialistisch genoeg’ waren om voor mezelf te starten.

Maar weet je waar ik achterkwam? Als je onderneemt vanuit je hart, vol met passie en energie, dan is er voor iedereen ruimte!

Ik ben nog elke dag dankbaar voor de hulp van Daniëlle. Elke dag is nu een feestje omdat ik verder bouw aan mijn bedrijf.

Iris de Vries
Marketeer

Hierdoor bouw jij simpel een succesvol bedrijf:

Krachtige checklists en werkdocumenten

Dankzij deze praktische kit kent het ondernemerschap geen geheimen meer voor jou. Hierdoor weet jij precies welke stappen jij zet en hoe je dat doet.

€ 1997

Exclusieve besloten community

In deze groep vind je jouw buddy, kun je al je vragen stellen en ervaringen delen met andere ambitieuze vrouwen. Het is jouw veilige haven waar je altijd terecht kunt.

€ 697

Exclusieve online leeromgeving

Hier krijg je 12 maanden toegang tot de modules die je waar en wanneer je wilt, kunt volgen.

€ 4997

Q&A coach sessie

Regelmatig maak ik mijn agenda leeg om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen. 

€ 1.297

Met een totale waarde van 9985 euro!

Ontvang jouw Super Bonus Pakket!

ONDERNEEM VANUIT JOUW BLUEPRINT

Vol passie moeiteloos een financieel onafhankelijk bedrijf neerzetten? Dat doe je door juíst gewoon jezelf te zijn. En dat is vaak de uitdaging. Wie ben jij werkelijk? Hoe functioneer jij optimaal om het beste resultaat in je bedrijf te krijgen? In deze training van Human Design vertel ik je wat voor jou cruciaal is.

€ 497

BOUW JE WEBSITE 

Wil je zelf graag je website bouwen? In deze bonus training krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je dat zelf voor elkaar krijgt. Zo trek jij straks hiermee je klanten aan.

€ 1.497

BUSINESS LEADERSHIP MASTERTRAINING

Ontdek de meest waardevolle kennis die ik bij topexperts in Amerika opdeed en stimuleer hiermee jouw groei.

€ 1.997

 

Met een totale waarde van 3.991 euro!

 

 

 

MET EEN TOTALE WAARDE VAN € 13976,-!

Sneller genieten van jouw succesvolle bedrijf

Waarom zou je het programma alleen volgen als het samen sneller en met meer plezier bereikt?

Daarom heb ik het traject ‘Unleash the Power of Unlimited Succes’ in het leven geroepen. De kracht van samen met exclusieve persoonlijke 1 op 1 begeleiding.

Naast de dingen die je leert uit het standaard programma, biedt ‘Unlimited Succes’ je een hoop extra’s.

Naast de inspiratie die je krijgt, krijg je ook volledige begeleiding van mij. Zo hebben we geregeld 1-op-1 sessies, eventuele emergency calls en maandelijkse calls met gelijkgestemden.

Ál mijn kennis en ervaring deel ik met je en houd niks voor je achter. Zo kun jij meeliften op 16 jaar ondernemerservaring. Ontvang je alle wijsheid die ik kreeg door in mijn ondernemersvalkuilen te stappen. En deel ik succesvolle doorbraken waarmee ik een financieel onafhankelijk bedrijf heb opgebouwd.

Er is geen ander programma dat je zo’n uitgebreide toegang geeft tot mijn beproefde strategieën én persoonlijke coaching als ‘Unleash the Power of Unlimited Success’. Samen zorgen we ervoor dat jouw business binnen 9 maanden een enorme groei heeft doorgemaakt! 

Ben jij klaar om met volle passie je succesvolle bedrijf te runnen?

Ik sta in ieder geval al in de startblokken! 

Nog enkele plekken beschikbaar!

Omdat ik je naar een ongekend succes ga brengen en daar mijn volle focus voor nodig heb, kan ik slechts een beperkt aantal vrouwen helpen.

Wil jij daar 1 van zijn? Neem dan direct actie en doe mee met ‘Unleash the Power of Unlimited Succes’.

Niet goed? Geld terug!

Mocht binnen 1 week blijken dat het programma toch niet is wat je ervan gehoopt had, dan krijg je het betaalde bedrag terug.

*Bedragen zijn excl. BTW. Als je een eigen bedrijf hebt of binnenkort gaat starten, krijg je de BTW terug en is de investering zakelijk aftrekbaar. Dus een fiscaal voordeel van 37%. Je betaalt dan netto +/- 2000,-.

Waarom jouw angst voor geen resultaat onzin is 👇

REVIEW OVER DANIËLLE LEUVERING

Mijn bedrijf liep wel oké, maar ik wist dat er véél méér uit te halen viel. Alle puzzelstukjes waren er wel, maar vielen nog niet op hun plek. We zijn aan de slag gegaan met mijn aanbod en het schaalbaar maken van mijn bedrijf. Hierdoor kan ik werken op een manier die 100% bij mij past en die mijn klanten geeft wat ze nodig hebben. Financieel is alles op orde. Ik heb geleerd om continu naar mijn cijfers te kijken en daarop bij te sturen. En ook mijn marketing staat als een huis.

Het resultaat: Mijn bedrijf is afgelopen jaar flink doorgegroeid, ik zit nu op de omzet die we in ons traject als doel gesteld hebben, dus daar ben ik heel blij mee. Ik heb nu veel meer rust thuis waardoor ik veel meer gefocust ben, terwijl ik minder uren ben gaan werken. Ik werk nu nog 28 uur per week, dat was toen ook mijn doel. Ik merk dat ik echt een stabiele basis heb nu, waarop ik kan doorgroeien.

Ook op persoonlijk vlak heb ik een enorme groei doorgemaakt. Zo heb ik nu geen angst meer om webinars te geven en heb ik mijn plek in de markt geclaimd. Het fijne aan de samenwerking vind ik dat ze niet op één deel van je bedrijf focussen, maar juist op het geheel. Alle onderdelen moeten goed zijn, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Daniëlle weet je enorm te motiveren, zorgt ervoor dat je steeds weer een stap extra zet en angsten overwint. Ik ben heel dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is!

Het interview beluisteren van Astrid van der Made over de groei van haar bedijf? Beluister hier de podcast.

Astrid van der Made
#1 e-commerce expert voor ambitieuze webwinkeliers

MINDBLOWING SHIFTS

Dit is het stappenplan naar jouw winstgevende business waarin je veel mensen helpt

1️⃣ Meld je aan voor een vrijblijvende business boost sessie.

2️⃣ Groei naar ongekend succes door de persoonlijke begeleiding van Daniëlle, de waardevolle masterminds, de leerzame modules, opdrachten, tools en community.

3️⃣ Pas wat je geleerd hebt toe in de praktijk en geniet van het succes dat je met jouw bedrijf oogst!

KLANTEN OVER DANIËLLE LEUVERING

Wat ben ik blij dat ik deze topper gevonden heb! Ik zocht businesscoaching op vlak van mindset en business strategie. Ja, ik had nogal wat wensen. Maar een bedrijf bouw je niet zomaar. Daar heb je hulp bij nodig.

Door de begeleiding van Daniëlle heb ik echt mijn angsten aan durven kijken. Prachtige doorbraken gehad en groeit mijn bedrijf nu goed door. Ik raad Daniëlle van harte aan!

Petra Iuliano
#1 Verdienmodellen Expert, Bestselling Auteur & TEDx spreker
Klanten over Daniëlle Leuvering

Nadat ik ons miljoenenbedrijf verkocht, wat mijn man en ik vanaf 0,- hadden opgebouwd, was ik zoekende. Ik wilde graag van betekenis zijn, maar wist niet precies waarmee. Altijd was ik bezig geweest met de financiën in het bedrijf. En mede door mijn aansturing daarop is het financieel ons voor de wind gegaan.

Ik stapte bij Daniëlle in met een bepaald idee. Maar aan het einde had het een totaal andere wending gekregen. Er werd liefdevol gehamerd op om mijn kennis en ervaring in te zetten, daar waar mijn hart écht lag. Ik help nu andere ondernemers om financiële onafhankelijkheid te bereiken als winstexpert. Daar haal ik enorm veel voldoening uit. Mijn bedrijf staat en ik help naar volle tevredenheid mijn klanten. Ik doe precies waar ik zo ontzettend van geniet. Ik ben nog altijd dankbaar voor de hulp van Daniëlle.

Ingrid van Westen
#1 Winstexpert

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.