ACTIVEER JE MANIFESTATIEKRACHT 

Master de Wet van Aantrekking

Trek succes, geld, geluk en vrijheid aan

LIEVE AMBITIEUZE VROUW,

Je weet dat er meer voor je mogelijk is.
Diep van binnen weet je dat.
Al zal je dat niet van de daken schreeuwen.

maar Je wilt meer. dat voel je aan alles.

En ja, lieve vrouw, je hebt gelijk

ER IS OOK MEER.

Meer vrijheid zodat je je leven inricht op jouw voorwaarden. Voldoende tijd voor jezelf, je ontwikkeling en je gezin/ privé leven.
Het maximale uit je potentie halen. Je ervaart meer plezier en voldoening. Je realiseert maximale impact op vlak van tijd, gezondheid, relaties, financiën en wordt gewaardeerd om wie je in essentie bent.
Een super goed inkomen zodat jij alles kunt doen in je leven waar je naar verlangt.
Met gemak de leukste klanten aantrekken die je meer dan goed betalen.

Een goedlopend en succesvol bedrijf of die gave functie in loondienst. Ontdekken wat bij jou past.

Groeien in zelfvertrouwen en het creëeren van een krachtige mindset. Zodat je afscheid neemt van belemmerende gedachten en gevoelens. Waardoor jij je droomleven manifesteert.

Dit is mogelijk. Als je écht wilt.

Ben jij klaar om je manifestatie kracht te activeren?

Óhhh yes! Ik wil de Wet van Aantrekking gaan masteren:

Je voelt dat het tijd is.
Jij kiest ervoor om jezelf
niet langer klein te houden.
Je bent klaar voor de grote groeisprong.

Nu is het tijd voor jou
Steeds loop je er tegenaan. Je wil zo graag. Je hebt misschien al wat geprobeerd. Maar toch…..
…loop je voor je gevoel steeds achter de feiten aan. Je wilt zo graag maar elke keer stel je het uit;
…worstel je keer op keer met je gevoelens en gedachten. Het lukt je niet om de juiste keuzes te maken en je energie en focus te behouden;
…heb je zoveel excuses waardoor het bedrijf van je dromen nog steeds niet staat of waardoor je die nieuwe te gekke baan nog niet hebt gevonden. En heb je nog niet dat inkomen gerealiseerd waar je naar verlangt;
…blijf je maar krampachtig nieuwe ideeën bedenken en plannen maken die tot te weinig resultaat leiden;
…bereik je niet gemakkelijk al die klanten/bedrijven die wel met smart op jou zitten te wachten;
…kun je niet zo van betekenis zijn als je graag zou willen;
…heb je weinig tijd voor je gezin/ privéleven;
…weet je diep van binnen dat je nog lang niet je maximale potentie uit jezelf hebt gehaald.
…groeit je onzekerheid en frustratie elke dag verder, omdat je weet dat wat je nu doet het niet gaat worden;

Dat is frustrerend voor je. Heel begrijpelijk. Door meer te doen van wat je al deed, harder werken, meer moeite doen en continu piekeren, blijf je in een oneindige vicieuze cirkel zitten. Zonder de gewenste resultaten.

Daarom is het goed dat je hier nu bent. Want je weet diep van binnen dat er meer voor je mogelijk is. Dat het allemaal veel makkelijker kan en daardoor juist tot meer resultaten leidt. Het is tijd voor een positive wending!

Dit programma helpt jou om je droomleven te creëren met gemak, plezier en vertrouwen.

Activeer je manifestatie kracht

Een droomleven, droombaan of droombedrijf realiseren is géén abacadabra. Het is niet enkel weggelegd voor ‘the lucky few’. Het is iets wat je gewoon kunt leren. Stap voor stap. Niks magisch aan.

Iedereen is met een manifestatiekracht geboren en heeft het in zich om alles te manifesteren wat je wil. Dat het nog niet lukt, daar kun je niks aan doen. Want het is je nog niet geleerd hoe je je manifestatiekracht activeert en voor je kunt laten werken.

Het is aan jou om de keuze te maken of je jouw manifestatiekracht geblokkeert laat of dat je ervoor kiest om hem nú te activeren en VÓL in te zetten.

Dat is wat je in dit programma leert. Zodat jij altijd de regie hebt over je eigen geluk, geld, impact, mindset en vrijheid.

RESULTATEN VAN KLANTEN VAN DANIËLLE LEUVERING

“Hi Daniëlle, graag wil ik je laten weten dat ik morgen mijn contract ga tekenen als marketing en communicatie coördinator. Een leuk team en vol nieuwe uitdagingen. Een functie die nieuw voor mij is. Ik ben echt blij, heel blij.”

Servia van den Brand

“Mijn bedrijf staat als een huis. Ik heb meer dan 100.000 euro omzet per jaar als parttime moeder van 3 kids. ”

Jolande Geertsema – She Supports

“Heb 3 klanten binnengehaald voor 21.450 Euro. Klant nr. 4 staat ook al bij de voordeur!”

Petra Iuliano – #1 Verdienmodellen Expert

“Dat mijn online bedrijf nu staat. Nooit gedacht, alleen maar van gedroomd!”

Iris de Vries – Marketeer

MINDBLOWING SHIFTS

Je manifesteert alles in je leven wat je wérkelijk wilt door op een andere manier te gaan denken, dromen, voelen en doen.

Met dit programma leer jij jouw manifestatievermogen op elk moment te benutten. Door het loslaten van te veel denken, geen keuzes kunnen maken, ploeteren en trekken aan klanten. Maar juist te onderzoeken waar de bottle necks zitten. En die definitef uit te schakelen. Waardoor moeiteloos manifesteren met de grootste resultaten jouw nieuwe werkelijkheid wordt.

Start vandaag nog met dit programma en krijg alles in handen om op elk vlak van je leven en in business maximaal resultaat te boeken.

HET RESULTAAT IS DAT JE:

jouw manifestatiekracht volledig laat stromen en  precies weet hoe je alles manifesteert waar je wérkelijk naar verlangt;

leiderschap neemt over je belemmerende gedachten en gevoelens, zodat jij vol vertrouwen de toekomst met tegemoet ziet. Ongeacht economische of wereldwijde bewegingen;

meer succes, geld, geluk en vrijheid aantrekt, waardoor je meer voldoening ervaart en (financieel) onafhankelijk wordt als Nieuwe (Business) Vrouw;

ontdekt en voelt wat echt bij jou past, wat je wérkelijk diep van binnen wilt en wat jou uniek maakt;

vol zelfvertrouwen krachtige keuzes in je leven maakt. Zoals eindelijk kiezen voor je eigen bedrijf, een andere baan of om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen;

jouw gezondheid verbetert en je relaties (met klanten) versterkt waardoor ze jou waarderen om wie je werkelijk bent;

een relaxed leven creëert vol vrijheid, balans, voldoening, plezier, ontwikkeling en groei. 

Zeg jij "Ja, geluk, geld, vertrouwen, groei en vrijheid, kom maar op"?

Ik ben klaar voor de grote groeisprong in mijn leven:
ONZE BELOFTE

Je krijgt 110% onze commitment en een liefdevolle schop onder je kont, zodat je het ook echt gaat DOEN.

REVIEW OVER DANIËLLE LEUVERING
Mijn bedrijf liep wel oké, maar ik wist dat er véél méér uit te halen viel. Alle puzzelstukjes waren er wel, maar vielen nog niet op hun plek. Het resultaat: Mijn bedrijf is afgelopen jaar flink doorgegroeid, ik zit nu op de omzet die ik als doel gesteld had. Terwijl ik minder uren ben gaan werken.

Op persoonlijk vlak heb ik een enorme groei doorgemaakt. Zo heb ik nu geen angst meer om webinars te geven en heb ik mijn plek in de markt geclaimd. Daniëlle weet je enorm te motiveren, zorgt ervoor dat je steeds weer een stap extra zet en angsten overwint. Ik ben heel dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is!

Het intervieuw beluisteren van Astrid van der Made over de groei van haar bedijf? Beluister hier de podcast.

Astrid van der Made
#1 e-commerce expert voor ambitieuze webwinkeliers
INHOUD PROGRAMMA

Wat kun je verwachten?

Tijdens het programma krijg je toegang tot een besloten online leeromgeving. Alle modules en opnames vind je daar terug.

Alles is zo opgebouwd dat je direct aan de slag gaat met het toepassen van de principes van de wet van aantrekking. Zo maak je gegarandeerd de slag van begrijpen naar doen. Je ziet direct de resultaten in je leven en business.

Word een Nieuwe (Business) Vrouw en krijg 100% regie over je eigen geluk en succes.

activeer je manifestatiekracht en master de wet van aantrekking

Je manifestatievermogen activeren. No worries, dat is geen rocket science. Het is voor iedereen weggelegd, ongeacht je leeftijd, achtergrond, kennis, ervaring of expertise. Als je het stap voor stap leert en implementeert, wordt het jouw boost naar je droomleven en droombedrijf of droombaan. In deze modules leer je niet alleen de principes, maar krijg je praktische en simpele tools zodat je elke minuut van je leven manifesteert wat jij wérkelijk wilt.
Module 1. Ontdek de principes van de wet van aantrekking

In deze module leer je alle universele wetten van de wet van aantrekkingskracht en hoe je dit dagelijks met vertrouwen toepast.

Module 2. Word de baas over je grootste innerlijke saboteur

Voor het doorbreken naar een succesvol en gelukkig leven is het cruciaal om je grootste innerlijke blokkade op te heffen. In deze module ga je hiermee aan de slag om hiervan afscheid te nemen.

Module 3. Herprogrammeer je brein

Wat we denken, zeggen en hoe we ons voelen wordt onze werkelijkheid. Wil je een andere realiteit? Dan is het nodig om dit te veranderen. So let’s go! We gaan aan de slag, zodat jij je negatieve brein gaat herprogrammeren en de leiding neemt over het creëren van een nieuwe mooie werkelijkheid.

Module 4. Trek aan wat je écht wilt

Het is niet vanzelfsprekend dat alles wat je dénkt te willen, naar je toekomt. Alleen dat wat jij wérkelijk diep van binnen wilt, trek je aan. Hoe weet je nu wat je écht diep van binnen wilt? Hier gaan we mee aan de slag.

Module 5. Realiseer jouw gewenste toekomst

Hoe zorg je er nu voor dat alles wat je wérkelijk wilt continu realiseert? Hoe zorg je ervoor dat je die verbinding behoud en het niet verbreekt? Consequent en consistent zijn is allesbepalend. Hoe je deze staat van zijn behoud en nog veel meer komt allemaal aan bod.

Module 6. Kom uit je eigen mentale gevangenis

Ons grootste groeipotentieel klopt elke dag bij je aan. Maar het realiseren ervan wordt gesaboteerd door je eigen mentale gedachten. Hoe komt je uit je eigen mentale gevangenis? Deze module bevrijdt je voor de rest van je leven en carrière. We blow up your mental prison!

Module 7. Manifesteer razendsnel, moeiteloos en succesvol in het NU

Succesvol manifesteren is niet duwen, trekken en sleuren. Als je het op de juiste manier doet, gaat het met gemak, plezier en levert het de mooiste resultaten op. Hiervoor heb je los te laten en het juiste te omarmen. You gonna rock and love this!

Module 8. Breek door al je comfortzones heen

Je hebt heel wat doorbraken te maken om moeiteloos en succesvol te gaan manifesteren. De vorige modules hebben je hierop voorbereid. Het is tijd om de grootste slag te slaan. Get ready to break loose & take control!

Module 9. Activeer maximaal jouw manifestatiekracht

We gonna blow your mind! We doen er nog een schep bovenop zodat jij jouw manifestatiekracht maximaal en continu benut.

Module 10. Veranker je manifestatievermogen

Als je alles wat je leert weer laat wegglijden, dan is al je tijd en energie voor niets geweest. Om dat te voorkomen leer je hoe je alles verankert, zodat jij de rest van je leven de voordelen van het masteren van de wet van aantrekking ervaart. Let’s do this!

TESTIMONIAL
Jarenlang werkte ik in verschillende marketingfuncties voor diverse grote, toffe merken. Ik wist dat ik goed was in m’n werk en dat m’n leidinggevende tevreden was, maar ik haalde er maar weinig voldoening uit. Ik voelde dat er meer in me zat. De vraag “wat wil ik nou écht?” hield me in zijn greep. Als alles mogelijk was, wat zou ik dan het allerliefste willen?

Diep van binnen wist ik precies wat ik wilde: VRIJHEID! Werken vanuit m’n eigen visie, op welk moment en vanaf welke plek op de wereld ik maar wil. Een eigen online bedrijf opbouwen. Vertrouwen op mijn eigen kracht. Na lang twijfelen besloot ik ervoor te gaan! En vanaf dat besluit werd alles anders

Daniëlle heeft mij die liefdevolle schop gegeven. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu een prachtig online bedrijf heb staan. Ik werkte aan mijn mindset. En ontdekte dat ik mezelf al die tijd (soms onbewust) klein had gehouden door mezelf aan te praten dat mijn kennis en skills niet ‘specialistisch genoeg’ waren om voor mezelf te starten.

Maar weet je waar ik achterkwam? Als je onderneemt vanuit je hart, vol met passie en energie, dan is er voor iedereen ruimte!

Ik ben nog elke dag dankbaar voor de hulp van Daniëlle. Elke dag is nu een feestje omdat ik verder bouw aan mijn bedrijf.

Iris de Vries
Marketeer
MAAK JE GROOTSTE GROEISPRONG OOIT
Aan het einde het programma heb je een MEGA sprong gemaakt. Je staat vol vertrouwen in je leven (en business). Je weet elke hobbel te transmuteren naar succes, geluk, geld, groei en vrijheid. Met voldoening en rijkdom (in alle opzichten) als resultaat.
WAT KRIJG JE ALLEMAAL?

Als je kiest voor dit programma krijg je een praktisch en waardevol pakket aan kennis
en tools. Zodat jij 24/7 master wordt over je eigen manifestatievermogen.

Toegang tot een exclusieve online leeromgeving met alle modules die je waar en wanneer je wilt kunt volgen t.w.v. € 1.997,-
Krachtige en praktische tools en oefeningen die je elke minuut van de dag inzet voor 24/7 manifestatie. Voor jezelf, maar ook super waardevol voor je kinderen, partner of andere geliefden. Jij groeit. Zij groeien met jou mee t.w.v. € 997,-
Toegang tot een exclusieve besloten community. In deze groep vind je jouw buddy, kun je al je vragen stellen en ervaringen delen met andere ambitieuze vrouwen. Het is jouw veilige haven waar je altijd terecht kunt t.w.v. € 697,-

Maandelijkse Q&A coach sessies met Daniëlle waarbij ze al je vragen beantwoord. Kun je er niet live bij zijn, dan kun je jouw vraag stellen in de community en kun je de opname terugkijken t.w.v. € 1397,-;

Totale waarde is € 5088,-. Kijk hieronder voor het speciale aanbod van dit moment.

 SUPER BONUS

LIFETIME TOEGANG
Tijdens dit programma word je op hoog bewustzijnsniveau getraind, zodat jij alles in je leven manifesteert wat je werkelijk wilt. Op vlak van geluk, geld, vrijheid, relaties, gezondheid en dat je voor jezelf als Nieuwe (Business) Vrouw gaat staan. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dit waardevolle programma verandert je leven. Hier heb je levenslang veel profijt en plezier van. Omdat we het jou gunnen om het maximale uit het programma te halen, krijg je lifetime toegang tot de training, community en de masterclasses/ Q&A sessies.
Deze bonus heeft een waarde van € 1497,-

OVER DANIËLLE LEUVERING.
Wil je een gelukkig leven en succes in business manifesteren? Dan wil je met Daniëlle Leuvering aan de slag.

Want Daniëlle weet als ervaringsdeskundige wat de gouden sleutel is in het proces van manifesteren.

Daniëlle groeide met zeer weinig financiële middelen en een psychisch instabiele moeder op in een gezin van vier.

Ze kwam haar partner al op zeventien jarige leeftijd tegen. Vanaf het eerste moment voelde het als een diepgewortelde liefde. Grotendeels was ze gelukkig, maar ze ervaarde ook momenten dat haar geluk omsloeg in neerslachtigheid. Ze negeerde het advies van de huisarts om dezelfde route als haar moeder te bewandelen.

In 2006 kwam ze in aanraking met de eerste manifestatie technieken om deze neerslachtigheid aan te pakken.  Tevens openbaarde toen ook het probleem dat ze niet zwanger kon worden.

Tijdens een van de sessies zei ze vanuit een diep verlangen “Ik wil starten als ondernemer, anderen naar werkgeluk helpen en ze ook helpen met hun mindset.” 3 weken na de afronding van de manifestatie hulptechniek bleek ze spontaan zwanger te zijn geworden, zonder medische hulp.

“Als we kinderen krijgen, dan gaan we sparen.” Zei Daniëlle tegen haar man, nog voor ze kinderen hadden. Normaal is het andersom. Maar zo gezegd, zo geschiedde.

Ondanks dat ze zwanger was, manifesteerde ze een hele toffe baan in loondienst.

Kort na de bevalling startte ze zonder specifieke kennis, naast haar loondienstbaan, met haar 1e bedrijf en draaide na het eerste jaar € 100.000,- aan omzet. Ze zei vaarwel tegen haar baan in loondienst, terwijl de spaarrekening steeg.

Daniëlle en haar man kregen in totaal 3 kinderen. Waarna ze haar 2e bedrijf startte terwijl haar partner in een zware burn out zat en de kinderen nog heel klein waren. Ze bereikte binnen 1,5 jaar weer een ton aan omzet.

Met haar 3e business, de VA Business Academy, bereikte ze binnen 2 jaar ruim boven de € 700.000,- aan omzet. En is ze master in het opleiden van Virtueel Assistenten naar een succesvol high level VA-bedrijf en verder.

Haar zakelijke groei ging gepaard met hoge pieken en diepe dalen. Ze zag ‘the dark night of the soul’ tijdens haar grootste dieptepunt in haar ondernemerscarrière.

“Het was een van de donkerste en zwaarste periodes in mijn leven.” Ze ervaarde enorme angsten en onzekerheid. En omdat ze dat goed wist aan te pakken, zorgde dat voor een mega transformatie.

“Door helemaal naar binnen te keren ontdekte ik het meest cruciale aspect van intuïtief en succesvol manifesteren. Wanneer lukt manifesteren niet. En wanneer wel? Er zijn geen woorden voor hoe dankbaar ik ben voor deze prachtige lessen. Ook al was het loodzwaar. Daardoor kan ik nu deze rijkdom aan jou doorgeven.

Nu, een podcast rijker en naast ons 3e bedrijf dit 4e bedrijf te hebben opgestart, helpen we onze klanten op hoog niveau het maximale uit zichzelf te halen. Zodat ze een gelukkig en succesvol leven leven. En hiermee een liefdevollere wereld creëren: Excellence in Life & Business.”

Geld is zeker niet het belangrijkste in haar leven. “Goed verdienen, zorgt voor comfort en gemak. Maar het echte geluk zit in jezelf. Dat ontdekken, dat was de grootste schat in mijn leven die ik kon vinden.”

Daniëlle manifesteerde nog veel meer in haar leven samen met haar geliefden. Ook al was het leven soms heftig. Haar moeder bereikte na 20 jaar psychische stabiliteit.

Haar huwelijk met diepe dalen kreeg een positieve omkering. Zowel Daniëlle als haar man werken beiden parttime in het bedrijf en genieten van veel vrijheid en tijd voor hun kinderen en hobby’s. Ze manifesteerden een eigen paard, pony’s voor de kinderen en hun gewenste droomhuis. En er kwam meer rust in het gezin met hun hyper actieve kinderen. Mede doordat ze haar geleerde manifestatietechnieken doorgaf aan hen.

Naast ervaringsdeskundige is Daniëlle opgeleid door top coaches en trainers. Ze is gecertificeerd als Business Coach, Systemisch Coach, Nieuwe Bewustzijn Coach en getraind in diverse technieken zoals intuïtief leiderschap, familie- en organisatie opstellingen, NLP, human design, hypnose en waarderende communicatie.

Zegt die zachte stem in jou “Ja, ik wil graag door haar gecoacht worden?”. Dan geeft Daniëlle jou de liefdevol confronterende schop onder je kont. Zodat jij jouw grootste groeisprong ooit maakt naar een gelukkig en succesvol leven. Voor jezelf, je geliefden en een betere wereld.

TOTALE WAARDE VAN DIT PROGRAMMA IS
€ 6585,-

NU VOOR € 1997,- (eenmalige betaling)
Of betaal 6 x 379,-
Of betaal 12 x 208,-

Bedragen zijn excl. btw. Als je een eigen bedrijf hebt of binnenkort gaat starten, krijg je de btw terug. En is de investering van het programma zakelijk aftrekbaar.

 

Dus een fiscaal voordeel van +/- 37%. Je betaalt dan netto +/- 1258,-.

Count me in. Ik betaal in 1 keer. (Meest voordelige keuze)

Count me in. Ik betaal in 6 (maand)termijnen.
(Incl. 15% toeslag)

Count me in. Ik betaal in 12 (maand)termijnen.
(Incl. 25% toeslag)

Met dit life changing programma activeer jij je manifestatiekracht. Word je master van de Wet van Aantrekking. Krijg je een manifesterende mindset. En trek je geld, succes, geluk en vrijheid aan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Elke 2 weken krijg je toegang tot de volgende module (omdat je deze tijd nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en het te integreren). Wil je er langer over doen, dat kan. Voel wat bij je past. Maar we houden je wel liefdevol accountable, zodat jij die grote groeisprong maakt 😉 En heel eerlijk. We weten zeker dat jij na elke module staat te springen om de volgende!

Zoek je een buddy om elkaar te versterken tijdens dit traject? Deze vind je in de besloten community van dit programma in onze leeromgeving. Maar dat is niet per se noodzakelijk om al je manifestatiekracht 100% te activeren.

Deel al je ervaringen, successen, inzichten in de community met andere like-minded ambitieuze vrouwen. Jullie versterken elkaar tijdens dit life changing groeiproces.

Sluit aan bij de online Q&A/masterclass. Kun je er niet bij zijn, geen probleem. Stel dan je vraag in de community. Daniëlle beantwoordt je vraag, zodat je deze in de opname terug kunt vinden.

Heb je vragen tijdens dit programma, dan staat het gehele team en Daniëlle voor je klaar!

KLANTEN OVER DANIËLLE LEUVERING
Wat ben ik blij dat ik deze topper gevonden heb! Ik zocht (business)coaching op vlak van intuïtief ondernemen en business strategie. Ja, ik had nogal wat wensen. Maar een bedrijf bouw je niet zomaar. Daar heb je hulp bij nodig.

Door de begeleiding van Daniëlle heb ik echt mijn angsten aan durven kijken. Prachtige doorbraken gehad en groeit mijn bedrijf nu goed door. Ik raad Daniëlle van harte aan!

Petra Iuliano
#1 Verdienmodellen Expert, Bestselling Auteur & TEDx spreker
Wat wordt er van jou verwacht?
Dit programma is voor jou geschikt als jij klaar bent voor de grootste groeisprong ooit. Om die te maken is het belangrijk dat je:
het commitment voor 110% aangaat om voor jouw manifestatiedoelen te gaan;
bereid bent om wekelijks ruimte te maken om alles wat je leert toe te passen;
verantwoordelijkheid neemt over je eigen groeiproces;
Doorzettingsvermogen hebt of nu eindelijk wilt ontwikkelen;
leergierig bent en openstaat voor ontwikkeling;
niet alleen inzichten op wilt doen, maar dat je in ACTIE komt;
alleen het beste van het beste wilt, voor jezelf, je geliefden, je klanten en de rest van de wereld die op jou wacht;
klaar bent om nu die grote groeisprong te maken;
Het MAXIMALE uit jezelf, life & business wilt halen.
Zet de rest van je leven VOL VERTROUWEN nieuwe succesvolle stappen.

Yes, ik kies voor een gelukkig leven en succes in business

Kom maar op:

GARANTIE

Wij staan volledig garant voor de kwaliteit van onze programma’s. Mocht binnen 2 weken blijken dat het programma toch niet is wat je ervan gehoopt had, krijg je het betaalde bedrag terug.

Nu weet ik het zeker. Ik wil mijn manifestatiekracht activeren en alles aantrekken wat ik wens.

Vrijheid, geld, relaties, gezondheid en een gelukkige toekomst
Klanten over Daniëlle Leuvering
Nadat ik ons miljoenenbedrijf verkocht, wat mijn man en ik vanaf 0,- hadden opgebouwd, was ik zoekende. Ik wilde graag van betekenis zijn, maar wist niet precies waarmee. Altijd was ik bezig geweest met de financiën in het bedrijf. En mede door mijn aansturing daarop is het financieel ons voor de wind gegaan.

Ik stapte bij Daniëlle in met een bepaald idee. Maar aan het einde had het een totaal andere wending gekregen. Er werd op liefdevol gehamerd om mijn kennis en ervaring in te zetten, daar waar mijn hart écht lag. Ik help nu andere ondernemers om financiële onafhankelijkheid te bereiken als winstexpert. Daar haal ik enorm veel voldoening uit. Mijn bedrijf staat en ik help naar volle tevredenheid mijn klanten. Ik doe precies waar ik zo ontzettend van geniet. Ik ben nog altijd dankbaar voor de hulp van Daniëlle.

Ingrid van Westen
#1 Winstexpert

FAQ

We hebben veel vragen gekregen. En omdat het goed mogelijk is dat jij een van deze vragen ook hebt over dit programma, delen wij ze graag met je. Mocht je vraag er niet tussen staan. En heb je nog een twijfel of wil je gewoon even sparren? Stuur me dan een berichtje via InstagramFacebook of LinkedIn of gewoon per mail. We beantwoorden hem met liefde voor je.

Q: Voor wie is dit programma geschikt?

A: Dit programma is speciaal voor vrouwen die op een kruispunt in hun leven, werk of bedrijf staan. Die voelen dat er meer in ze zit. Maar het komt er nog niet uit. Vrouwen die nu klaar zijn om te kiezen voor zichzelf en hun geluk. Die zich niet langer klein willen houden. Vrouwen die echt klaar zijn voor een grote groeisprong in hun leven en in business. Zodat ze antwoorden vinden. Richting. Doorbraken krijgen. Waardoor ze manifesteren waar ze werkelijk naar verlangen. En zo hun leven inrichten op de manier die precies bij hun en hun geliefden past. Want ze weten, als ze groeien, groeit iedereen om hen heen mee. Zowel privé als zakelijk.

Q: Ik heb nog nooit iets geleerd over manifesteren en de wet van aantrekking. Is dit programma voor mij geschikt?

A: Jazeker. Dit programma is voor iedereen geschikt. Of je nu aan het begin hiervan staat. Of al meer weet. Het programma is stap voor stap opgebouwd. Start je net, dan leg je een super goede basis. En daarna weet je al veel meer. En dan kun je het programma nog een keer volgen. Je krijgt telkens een grotere verdieping. Dus of je nu net aan het begin staat of al verder gevorderd bent, deze training is lifechanging voor je.

Q: Ik weet al heel goed hoe ik kan manifesteren. Is dit dan toch waardevol voor mij?

A: Dan stel ik je graag een paar vragen. Wat maakt dat je de gratis online training hebt gevolgd? Waar loop je tegenaan? Of waar verlang je naar? Of waar was je nieuwsgierig naar? Dat antwoord is waarom dit programma voor jou bestemd is. Laat het mij gerust weten door een berichtje te sturen. Tof om van je te horen!

Q: Ik weet helemaal niet wat ik wil in mijn leven, werk of bedrijf. Is dit programma geschikt voor mij?

A: Ja, zeker weten. Juist dan is dit programma ook geschikt voor jou. De basis is manifesteren. Dat ga je hierin leren. Om goed te manifesteren is het belangrijk dat je leert luisteren naar je intuïtie. Dáár zitten je antwoorden. En tijdens dat proces tem je je innerlijke criticus. Zo ontdekt je wat je wél wilt. Voor een gelukkig, succesvol leven vol voldoening en (innerlijke) rijkdom.

Q: Ik heb geen bedrijf? Is dit programma dan geschikt voor mij?

A: Jazeker. Dit programma is voor iedereen geschikt. Of je nu geen werk hebt. In loondienst zit. Of een eigen bedrijf wilt starten of al gestart bent. Manifesteren doe je op elk gebied in je leven. Dus waar je nu in je leven staat. Als jij meer uit jezelf en/of je werk wilt halen. En meer wilt manifesteren, dan is dit jouw programma.

Q: Ik wil misschien starten met mijn eigen bedrijf. Kan ik dit programma dan fiscaal aftrekken? En is het programma geschikt voor mij?

A: Ja dat kan. Als je van plan bent om binnen een jaar te starten dan kun je na de start je bedrijfskosten als zakelijke kosten opvoeren. Je krijgt dan de btw terug. En over het bedrag ex. btw krijg je je betaalde inkomstenbetaling uit werk (+/- 37%) terug.
En over de vraag of dit programma geschikt is voor je, kan ik heel kort zijn. Jazeker. Je gaat alles leren over manifesteren. Waarmee jij jouw eigen bedrijf gaat manifesteren. Dit programma gaat puur over manifesteren. Wil je ook inhoudelijk geholpen worden met het opzetten van je bedrijf? Dan is dit programma aanvullend daaraan. En stuur ons dan een mailtje, dan laten wij jou weten waarbij we jou, in het opzetten van je bedrijf, kunnen helpen. Geef in de mail dan zo goed mogelijk aan wat je wensen zijn m.b.t. je bedrijf.

Q: Ik heb scholingsbudget vanuit mijn werkgever, kan ik dat via jullie gebruiken?

A: Jazeker. Je ontvangt na betaling automatisch een factuur. Deze kun je dan indienen. Wil je een factuur op naam hebben van je werkgever? Dat kan. Stuur ons dan een mail en dan maken wij een factuur op die naam. Mocht je het programma al hebben betaald, dan storten wij het bedrag naar je terug, zodra de werkgever het aan ons heeft betaald. Geen probleem, wij helpen je graag.

Q: Ik heb al een bedrijf en dat loopt lekker. Heb ik dan iets aan dit programma?

A: Ergens heb je wel een verlangen. Wat is dat verlangen precies? Wil je klanten nog beter helpen? Dan is dit programma zeker geschikt. Want manifesteren gaat ook over je dienstverlening. Om daar alles uit te halen wat er in potentie in jou zit. Hoe gaaf is het als je waarde naar klanten in alle opzichten nog groter wordt?
Wil je zelf meer leren over persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit programma ook geschikt voor je. Want persoonlijke groei zorgt niet alleen voor zakelijk succes, maar ook persoonlijk succes. Denk aan de verbetering van je gezondheid, het versterken van je relaties (partner, kinderen etc.) en dat jij, ongeacht welke omstandigheden dan ook, lekker in je vel zit.  

Q: Is het programma heel spiritueel / zweverig?

A: Hoe heb je de gratis online training ervaren? Dit geeft een goede indruk van het online programma. Je krijgt waardevolle informatie die wetenschappelijk is onderbouwd. Daarnaast krijg je krachtige en praktische tools die je 24/7 direct toepast in je leven. Deze zorgen voor een mega transformatie in je bewustzijn. Want daar begint manifesteren. Je krijgt een mix van mij als coach. No-nonsens met een open blik naar dat er meer is tussen hemel en aarde. Je krijgt best of both worlds. Alles wat ik je leer, heb ik zelf toegepast en is bewezen dat het werkt.

Q: Ik heb er eigenlijk niet zo veel vertrouwen in dat dit mij verder helpt. Hoe zie jij dit?

A: Nou, daar ben ik heel helder in. Je zegt dat je niet zo veel vertrouwen hebt. Dus je hebt niet veel vertrouwen in jezelf dat je meer of beter kunt manifesteren. Dan hebben we de kern al te pakken. Want jij mag je zelfvertrouwen op gaan bouwen. Omdat je op dit moment je manifestatiekracht daarmee blokkeert. Wat je denkt en zegt bepaalt namelijk wat je aantrekt. Dus ik help je graag met dit programma om daar een doorbraak in te krijgen. Want wat ik zéker weet, is dat dit absoluut gaat zorgen voor een life changing resultaat. Je gaat een enorme groeisprong maken. En veel meer manifesteren in life & in business.

Q: Voor wie is dit programma niet geschikt?

A: Dit programma is niet geschikt voor vrouwen die al alles weten en alles al goed voor elkaar hebben. Die nergens iets in willen veranderen. En/of vrouwen die niet bereid zijn om naar zichzelf en hun innerlijke criticus te kijken. Hun pijnstukken niet willen helen. En niet open staan om meer bewust te worden van de krachten die wij als mens allemaal bezitten. Dit programma is ook niet geschikt voor vrouwen die altijd overal kritiek op hebben. En zelf geen confrontatie aan willen gaan, omdat ze niet open staan voor de ander of andere mogelijkheden die het leven biedt. Vrouwen die hun bewustzijn niet willen vergroten, omdat ze denken dat ze al bewust zijn. En vrouwen die hun mind niet verder willen openen. Als je jezelf hierin herkent, dan is dit programma niet voor jou.

Q: Ik wil pas over een tijdje starten, kan dat?

A: Dit speciale aanbod is alleen nu geldig. Daarna betaal je de reguliere prijs, wat het programma zeker meer dan waard is. Maar die 60% is toch mooi meegenomen. Je krijgt nu lifetime toegang. Dus als je over een paar weken wilt starten, dat kan. Jij bepaalt zelf je moment. Je kunt ook over een paar weken het programma kopen. Dan is alleen de korting vervallen. De kans is groot dat de prijs van het programma omhoog gaat. En dat de bonus aanbieding is vervallen.

Q: Ik wil wel hulp, maar dit programma is het niet.

A: Het kan heel goed zijn dat we je met een van onze andere programma’s kunnen helpen. Op mijn website: www.danielleleuvering.nl zie je het aanbod van mijn bedrijven. Kijk daar gerust rond. En als je denkt dat iets past, stuur dan een mailtje. Dan helpen wij jou bij het vinden van wat het beste bij je past.

Q: Ik volg al een ander programma van jou. Is dit wel een aanvulling daarop?

A: Ja. Absoluut. De inhoud van dit programma is een waardevolle aanvulling op de andere programma’s.

Q: Wat als ik niet tevreden ben?

A: Ik sta altijd garant voor de programma’s die wij bieden. Kwaliteit staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Omdat ik 100% achter de inhoud van mijn programma’s sta, bied ik altijd een kwaliteitsgarantie. Mocht binnen twee weken blijken dat het programma toch niet is wat je ervan gehoopt had, krijg je het betaalde bedrag terug.

Q: Deze investering in mezelf vind ik best spannend. Wat is je advies?

A: Wat vind je precies spannend? Je doet er goed aan om te onderzoeken wat er speelt bij jou. Het goede nieuws is dat je met het antwoord aan de slag gaat in het programma. En dat je dat gaat omturnen naar meer succes, geld, geluk en vrijheid manifesteren. Waardoor het programma zich dubbel en dwars terugverdient. En nog meer goed nieuws: “Angst is een teken van groei”. Wil je echt groeien? Dan is dit de beste investering in jezelf.

Q: Wanneer start het programma?

A: Na je betaling krijg je direct toegang tot de online leeromgeving. Je kunt meteen starten als je er klaar voor bent. Ook kun je meteen gebruik maken van alles wat bij het programma hoort.

Q: Hoe lang houd ik toegang?

A: Wanneer je nu start, krijg je als bonus lifetime toegang! Het kan zijn dat dat in de toekomst anders wordt. Dus als je lifetime toegang wilt, dan is dit je kans.

Q: Hoeveel tijd moet ik reserveren om het programma te volgen?

A: Het volgen van elke module kost je enkele uurtjes per 2 weken. Daarna ga je aan de slag met de krachtige en praktische tools die je 24/7 in je leven toepast. Daar hoef je geen tijd voor te reserveren, want dat doe je ongoing tijdens je dagelijkse leven, in je werk of bedrijf.

Q: Wanneer zijn de live Q&A’s?

A: Deze kunnen wisselen van dag en tijd. Kun je er niet bij zijn, dan kun je jouw vraag stellen in de community en beantwoordt Daniëlle je vraag, zodat je het antwoord in de opname terug kunt luisteren. Heb je daarna nog een sparmoment nodig? Mail ons dan gewoon. Onze klanten staan op nummer 1, dus jij ook!

Q: Ik twijfel nog steeds om te starten met dit programma.

A: We helpen je graag. Laten we samen kijken of dit programma is wat jij nodig hebt. Mijn team en ik zijn hier om met je mee te denken. Niet om te verkopen. Wij willen altijd alleen het beste voor onze klanten. En willen niet iets verkopen wat niet past. We gaan altijd voor tevreden klanten. Dus stuur even een berichtje via social: InstagramFacebook of LinkedIn. Of een mailtje. Dat mag ook. Geen enkele vraag is raar. Dus stel ze gerust. Daar zijn we juist voor! Waarom zou je wachten. Je hebt niks te verliezen, alleen maar fantastische dingen te manifesteren 😉

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om de scan via mail te ontvangen zodat je deze op een later moment kunt invullen.

AVG akkoord EIB

Dank je wel voor je inschrijving.